2777
2789
عنوان

سوال فوري ...

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 28 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان منظورت اینه ک دو ماه ی بار پریود میشه؟یا دو ماهه ک پریوده؟

دوماهه كه پريود ميشه بعضي روزا نمياد چند روز ميگذره باز مريض ميشه

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
پس برید دکتر چون شنیدم دخترهایی که ضعیف و لاغر هستن ممکنه براشون این مورد پیش بیاد.

ممنون عزيزم

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️
ولی ال دی نزارین بخوره

ببينيم دكتر چ قرصي تجويز ميكنه  بازم ممنون❣️

یعنی چی بخاطر قرص ال دی نبردید دکتر مگه شما دکتر زنان هستید تشخیص دادید مشکل ش چیه ال دی برای ی چیز دیگه س خیلی از مشکلات نازایی خانم ها در آینده بخاطر بی توجهی و سهل انگاری خودشونه با ی دکتر ساده رفتن ب موقع حل میشد 

یعنی چی بخاطر قرص ال دی نبردید دکتر مگه شما دکتر زنان هستید تشخیص دادید مشکل ش چیه ال دی برای ی چیز ...

درسته منم تجويز نكردم يكي از اقوام گفت ك ال دي ميده دكتر

خواهش میکنم ازتون هیچ وقت ب حرف کسی غیر از دکتر گوش ندید ن تنها تو این مورد تو موضوعات دیگه چون واقعا خطرناک ه مصرف خودسرانه دارو یا گوش دادن ب حرف افراد بدون تخصص و دکتر