2777
2789
عنوان

دخترک باربی بیا کارت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1749 بازدید | 142 پست
نه ،شما جایی دیدید من بگم واسم تاپیک بزنید تا جوابتونو بدم؟من جواب اکثریت و تا جایی ک بتونم رو میدم ...

مستقل میشم ؟ در آینده به جایگاهی میرسم که خانوادم بهم افتخار کنن ؟ بالاخره میتونم یروزی شادی واقعی رو بدست بیارم ؟

ممنون میشم جواب بدین .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله به خدا اعصابم خیلی ضعیف شده ،تا جواب یکیو میدم پنج نفر دیگه میریزن سرم سرم درد می‌کنه دیگه، استا ...

عزیزم خسته نباشی 🌸

فقط اینو نگفتی بهم 

با کراشم ازدواج میکنم یا نه؟ حسش بهم چیه ؟ 

صحبت هم داشتیم با هم اما رابطه خاصی نداشتیم 

.

قلبم ازت شکست واقعا🥲💔

ببخشید واقعا سرم درد می‌کنه 

بعداً بپرس جواب میدم..

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

بعداً بپرس جواب میدم..

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

بعداً بپرس جواب میدم...

ببخشید واقعا سرم درد می‌کنه بعداً بپرس جواب میدم..

سلام گلم الان بهتری عزیزم؟ انشالله زود خوب بشی هروقت خواستی بگو سوالام اینا هستن گل من🥲🌹مرسی🌹

عزیزم حس پسره رو  ب دوسدختر سابقش میگی ؟

دختره چی بهش حس داشت؟؟؟

حس پسره به من چیه؟

خب یه زمانی پیش ک توقع نداری و یهویی میشه یجورایی

ببخش بخدا حالم خیلی بده وگرنه مزاحمت نمیشدم😔میدونم توی امضاتونم زدی درخلست دوستی ندیم اما بخدا خیلی حالم بده نیاز دارم باهات صحبت کنم خصوصی میشه؟

کاربری دست ۲نفره⚘

ویژگیاتم بگمخوش رویی و مهربون اجتماعی و مهمان دوستصادقیکم انرژی منفی ازت میگیرم،یا درونگرایی یا مشکل ...

درست بود ویژگیهام عزیزم بقیه سوالامم جواب میدی؟توروخدا خیلی مضطربم😔

کاربری دست ۲نفره⚘

ویژگیاتم بگمخوش رویی و مهربون اجتماعی و مهمان دوستصادقیکم انرژی منفی ازت میگیرم،یا درونگرایی یا مشکل ...

گلم میشه از منم بگی..زندگیم چی میشه؟ اینده ام؟و هر چی که حس میکنی🙏🏼😔

تا شش ماه دیگه یه خواستگار. داری ولی اوکی نمیشه

توروخدا عزیزم میشه برای منم بگی من کی ازدواج میکنم تو جواب منو بده خاهش میکنم ازت

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

2790
2778
2791
2779
2792