2777
2789

واقعا مردا خیلی بی معرفتن خیلیا....

با نداری وبداخلاقی وکاربلدنبودن وخانواده وغربت وهزار بدبختی میسازی اما عرضه ندارن یه دونه کار رو درست انجام بدن عرضه ندارن یه دونه دل خانومشونو بدست بیارن 

آخه کرگدن(با شوهر خودمم) مگه جز توی نره خر کی میتونه به خانمت عشق بده بگه دوستت دارم عرضه ی همینم نداری خاااک

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویروس چی علائمش چیه

نمیدونم تو هر کدوممون ی جور بود پسر ۴ سالم تب شدید با استفراغ و بی حالی داشت من خودم بدن درد شدید و حالت تهوع و اسهال شدم شوهرمم گلوش درد گرفت و بیحال شد خیلی 

ی صلوات میفرستید برام❤️❤️
واقعا مردا خیلی بی معرفتن خیلیا....با نداری وبداخلاقی وکاربلدنبودن وخانواده وغربت وهزار بدبختی میساز ...

با اخلاقا بدشون میسازیم اما بلد نیستن حال زنشونو خوب کنن حالشو نگیرن سر بقیه باهاش بحث نکنن

اره خسته شدم اینقدر لوسش کردم

از بس لوسش کردی اینجوری شده دیگه

یکم محلش نذار بذار قدرتو بدونه 

چرا آخه مردا اینطورین اگه کسی زیاد لوسشون کنه بهش محل نمیذارن 

کسیم که محل سگ بهشون نمیده عاشقشون میشن 

خاک تو سر بی لیاقتشون کنن

با اخلاقا بدشون میسازیم اما بلد نیستن حال زنشونو خوب کنن حالشو نگیرن سر بقیه باهاش بحث نکنن

هعی ....

نمیخوام نا امیدت کنم اما بعد۲۰ سال صبر دیگه نه جسمی مونده نه روحی نه ذوقی نه حسی .....۲۰ سااال صبوری کردم دریغ از نتیجه

از بس لوسش کردی اینجوری شده دیگهیکم محلش نذار بذار قدرتو بدونه چرا آخه مردا اینطورین اگه کسی زیاد لو ...

🥲بخدا همش سرچیزا الکی و بقیه حالمو میگیره اما اگه کسی ناراحتم کنه طرف خانوادشه

جا اینکه قدر بدونن بدتر میشه

نمیدونم چند سالته وچندساله ازدواج کردی اما از مته ۳۷ ساله که ۲۰ ساله ازدواج کردم به شما نصیحت از استانداردهات کوتاه نیا حتی یک قدم 

🥲بخدا همش سرچیزا الکی و بقیه حالمو میگیره اما اگه کسی ناراحتم کنه طرف خانوادشه

به به 

چب بگم واقعا 

بابامم دقیقا همینطوریه همیشه طرف خونوادشه با اینکه میبینه دارن مامانمو زجر میدن با حرفاشون بازم حال مامانمو به خاطرشون میگیره 

دلم واسه مامانم کبابه که یه خواهر یا مادر درست وحسابی نداره که دردشو بهشون بگه

با هرکی میخواد حرف بزنه میگن پول شوهرت از پارو بالا میره تو دیگه چرا ناله میکنی اما نمیدونن که با حرفاشون چه ضربه ها که بهش نمیزنن

واقعا مردا خیلی بی معرفتن خیلیا....با نداری وبداخلاقی وکاربلدنبودن وخانواده وغربت وهزار بدبختی میساز ...

ولی انقدر قشنگ به خواهر مادرشون محبت میکنن به ذره چیزی میشه قشنگ قدر شناسشون هستن

داغونم خیلی داغون