2777
2789
دوست نداشت کاندوم باید میزاشت.بازم مقصر خودشه نه شما

نمیذاره خب 

من درست قرصامو نخوردم بخاطر عوارضش

بزا همین اصلا آمادگیشو نداره که بابا شه نمیدونم ری اکشنش چیه واقعا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیذاره خب من درست قرصامو نخوردم بخاطر عوارضشبزا همین اصلا آمادگیشو نداره که بابا شه نمیدونم ری اکشن ...

قرص که هیچکس نمیتونه بخوره.یا حالت تهوع و سردرد میاره یا هم کل بدنتو بهم میریزه.مردا چقدر پرتوقعن!هم خدا رو میخوان هم خرما رو!هم کاندوم نذارن هم بچه نمی‌خوان هم میخوان خانم رعایت کنه!خودشون آزادن حالشو ببرن بدون کوچیکترین ضرری!بگو بیا اینم دسته گلت بخاطر حال زیادت🤣🤣🤣

بچه هاااا بهش گفتم 😭 خشکش زد هعی گفت الکی نگو 

بعدم گفت مگه قرص نخوردی و نه بابا ابنا اشتباهه 😐

منم گفتم واقعا که ناراحت شدم رفتم تو اتاق 

دوباره میاد تو اتاق میگه اشکالی نداره چرا اینجوری میکنی عشقم حالا ی کاریش می‌کنیم !!!

بحثمون شد یکم از دلم دراورد حالا گفت شوکه شدم ی چیزی گفتم 🥲 ولی من ناراحت شدم ، احساسش اصلا شبیه من نبود و خوشحال نشد.  

تو دو سه ماه چقد زود عروسی کردی😕 مگ فیلمه چطور طول نکشید پس جهیزیه و کارای عروسی و وسایل و خونه چی؟ ...

عزیزم ۱۱ تیر عقد کردم عروسی نگرفتم  اومدم خونه ی شوهرم چون خودش خونه داشت ، خونمون که جا به جا شذ منم جهزیم و میبرم 

عزیزم ۱۱ تیر عقد کردم عروسی نگرفتم اومدم خونه ی شوهرم چون خودش خونه داشت ، خونمون که جا به جا شذ من ...

عزیزم مبارکت باشه مامان خوشگل💚..میشه با این حس و ذوق الانت برای منم دعا کنی باردار شم برای دومی خیلی ساله اقدامم دعام کن اخه سنمم بالاس..🥺🤲💚

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن