2777
2789
عنوان

حس ششم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 98 پست
میشه منم جواب بدی لطفاااا حس علی بم چیه؟ درخواس میده؟عرفان رل زده؟ کی پیام میده؟

علی دوستت داره ولی عرفان نه

پروف خودمم🤭✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) معمولا با این کاربریم زیاد کاری نمیکنم و نمیام توش مگه اینکه اکانت اصلیم تعلیق بشه یا همینجوری رندوم شاید بیام🤣 تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙
آیندتم خوب و درخشانه😍امیدوار باش و تلاش کن

مرسی انرژی گرفتم😍❤️

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طرفم کی پیام میده؟ سرسنگینیم.

۳ یا ۴ روز دیگه

پروف خودمم🤭✅️کاربر دختر_خاکستری هستم:) معمولا با این کاربریم زیاد کاری نمیکنم و نمیام توش مگه اینکه اکانت اصلیم تعلیق بشه یا همینجوری رندوم شاید بیام🤣 تاپیکای قبل از ۱۴۰۴ رو به هیچ عنوان گردن نمیگیرم چون اون موقع بچه بودم و چرت و پرت زیاد میگفتم🤣👌مرسی که درک میکنین🎀✨️‎‎‎‎‎‎‎‎‎راستی اگه نظرتون مخالف نظر منه ریپ بزنین ناراحت نمیشم✨️🌙
آیندتم خوب و درخشانه😍امیدوار باش و تلاش کن

سلام خوبی

دیشب با همسرم پیام دادم 

بنظرت ته دلش چیع؟ 

دلتنگه ؟؟ 

یا واقعا میخواد جدا شع؟؟ 

گفت بعد اربعین میام تکلیف روشن کنیم 

تکلیف چیع؟؟ 

بنظرت برگردم یا نه

؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
علی دوستت داره ولی عرفان نه

مشخصاتم؟ 

علی درخواس میده؟ 

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

عزیزم میشه لطف کنی جواب من رو هم بدی؟ممنون میشم 💙✨اسمم مهسا هست ؛ پسرخالم ( محمد) دوسم داره یا حسی ...

دوستت داره ولی قصدش ازدواج نیست💙ممنونم عزیز