2821
2789
شماره تماس بده برات لوکیشن بفرستم

اقا به من لوک نمیدی🤣

وارد وجودم شدم. دنیایی متروکه بود. صدای کسی رو می‌شنیدم که آروم یه سری کلمات اهریمنی زمزمه می‌کرد. به سمت صدا که رفتم، دیدم یه نفر شبیه به خودم اما کاملا تاریک، در حالی که دود سیاه غلیظی از وجودش بلند می‌شد، دست کرده بود توی قفسه سینه‌ش و در تلاش بود قلبش رو از جا در بیاره...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه کهاز غذای بیرون بهتره ناموسا

واااقعا بهتره 

خیییلیییی بهتره  بخدا‌ من ترجیح میدم نون پنیر بخورم ولی غذای بیرون نگیرم ولی مجبورم. ناهارم همیشه بیرونیه دیگه زده شدم  

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
واااقعا بهتره خیییلیییی بهتره بخدا‌ من ترجیح میدم نون پنیر بخورم ولی غذای بیرون نگیرم ولی مجبورم. ...

خب ازشام دیشب یه کم اول بردار واسه فردا ناهارت

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

یاد اون کلیپه افتادم که مرده راننده اسنپه  با دوستاش قرار شمال میذارن پا میشن میرن مسافرشم باهاشون میره

بعد دخترا  میخوان کافه برن کلی برنامه میچینن آخرش کنسل میشه

خب ازشام دیشب یه کم اول بردار واسه فردا ناهارت

مامان بابای من مشکل چربی خون و دیابت و ... دارن شامشون معمولا  خیلی سبکه نمیشه 

برا اینکه مامان بخاطر من غذا دیگه درست نکنه بشون گفتم غذا نمیبرم ک خودشو اذیت  نکنه 

مامان بابای من مشکل چربی خون و دیابت و ... دارن شامشون معمولا خیلی سبکه نمیشه برا اینکه مامان بخاط ...

عشقم خودت دست بکار شو یه چیز ساده واسه فردات درست کن غذای بیرون هم گرونه هم سالم نیست

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

یاد اون کلیپه افتادم که مرده راننده اسنپه با دوستاش قرار شمال میذارن پا میشن میرن مسافرشم باهاشون م ...

الان تو دلت میگی بترکی سپیده اکجا تو تاپیکم پیدات شد

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792