2777
2789
عنوان

یه چیزی تو پیج گلزار کنجکاوم کرده🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 44 پست
چون یه مرد ایرانیه که از سوراخ حیوانات هم نمیگذره ولی رو زنش غیرت داره خلص و تمت

چه ربطی داره😂مگه پشت گوشس میتونن چیکار کنن

شما دیگه جهان چهارمی هستی

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگن زنش تو اینستا نیس وای فقط اونجا ک گفتی جهان اولی ها کامنت نزارن😂😂

میشناسمشون خب دیگه🤦🏼‍♀️

خودشون کل روز تو اینستا پستای لادن و سیدعلی و للی شکارچی رو با کنجکاوی تمام دنبال میکنن بعد تا اسم یه آدم مشهور میاری میگن چه بی دغدغه ای و فلانی

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

اخه مگه میشه طرف تو کار مادلینگ باشه ولی پیج نداشته باشه؟ اصلا این به کنار... طرف شوهر خودش بازیگره ...

مدلینگی رو کنار گذاشته احتمالا

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
اخه مگه میشه طرف تو کار مادلینگ باشه ولی پیج نداشته باشه؟ اصلا این به کنار... طرف شوهر خودش بازیگره ...

از وقتی با گلزار اشنا شده دیگه مدلینگ کار نکرده 

از همون وقتی که باهم دوست بودن

از اول حتما باهم توافق کردن سر این موضوع

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
ما کلا تو مجازی در ارتباط نیستیم اون فعالیت نداره زیاد

منم شوهرمو فالو ندارم

چون فعال نیست 

پیج کاریش فعاله که بازم اونو هم فالو ندارم😐🤣

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
وای مامانم ایناخب میتونن ک برن پی ویش اسکل جان

نه فکرنمیکنم بحث غیرت باشه

فکرکنم یجورایی از این طریق خواستن نفوذ رسانه ها به زندگیشون کمتر باشه

هیچ پستی هم از دختره نذاشته کلا عکسی از طرف نیست

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد و در واقع حتی بهترین اتفاق هم نتونست بدترین سال رو به بهترین سال یا حتی یه سال معمولی تبدیل کنه/ من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟/خاطرات عجیبند./ تفاوت غم در کودکی و بزرگسالی، مزمن شدنش است/ آدمهای جدیدی وارد زندگی ام شدند، آنها هم ناامید کننده بودند، مثل تو،اما آمدنشان کمترین سودی که برایم داشت این بود که خاطرات تو را در ذهنم به قدر یک سر سوزن رساندند،آمدنشان باعث شد کمی خودم را بیشتر باور کنم. آمدنشان باعث شکستگی مجدد قلبم شد، اما من که اولین بارم نیست، کنار می آیم (3دی 1404)

میشناسمشون خب دیگه🤦🏼‍♀️خودشون کل روز تو اینستا پستای لادن و سیدعلی و للی شکارچی رو با کنجکاوی تمام ...

اره خودمم عنوان تاپیکتو دیدم گفتم الان میان کامنت بارون میکنن ب تو ربطی نداره ،برا مهم نیس، کاش دغدغه ی منم همین بود و...

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

ما کلا تو مجازی در ارتباط نیستیم اون فعالیت نداره زیاد

شوهر منم فقط ی سری پیج دابسمش و ورزشی و ماشین و فروشگاه و  این جور چیزا داره فالو کرده میبینه دیگه اشناها رو نداره یا پست و استوری نمیزاره. 

دیگه بقیه پیام رسان ها هم نداره اصلا. کاری هم دارم باید زنگ برنم ی وقتایی میبینی اصلا پیامم رو ندیده

همتای مامانم بودم❤

وای مامانم ایناخب میتونن ک برن پی ویش اسکل جان

شاید باورش برات سخت باشه اول میتونه پی ویشو ببنده

دوم تا وقتی درخواست پیامارو قبول نکنه اصلا انارو نمبینه😂

شما یه اینستا نصب کن بعد به بقیه بگو اوسکل

ܩܔ ܣܩیܢܚ݅ܘ ܢ̣ߊ ܢ̣ܫ̇ض ܟܿܝ̇ߺܥ‌‌یܥ‌‌ܩܢ 😅 ️ ๛ܩߊ ܢ̣ܘ ܭܢܚܨ ܭܘ حߊ‌ܠܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ߊ‌ܥ‌‌ܭܨ ܢ̣ܦ̇ܣܩܥ‌‌ ܥߊ‌ܝ̇ߺܩߊ‌ܔ ܝ‌ߊ ܩیܥ‌‌ܣیܩ! ️حرف زدن اسو نه‌خ‍‌ـב‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا عمل‌میکنم   خدامیتونه توازعرش به فرش واز فرش به عرش برسونه🥲👌