2777
2789
نود هم ازت گرفت؟

دادم چنبار ولی توی تل بود و زماندار 

نمی‌توانست ذخیره کنه 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

مشکل ساز هست چون خودمم قبول ندارم 😂😂اینطوریم که ببین فلان دین گفته خوب نیستببین آناتومی بدن زن و م ...

خب علایق فرق میکنه درسته مکمل هم هستن ولی هورمونها میتونن اینو تغییر بدن و ادم فکر کنه همجنسش مکمله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مواظب بااشید طرف دوتا گوشی نداشته باشه از روش عکسبگیرهپیش اومد واسه دوستم

تو این فازا نبود اونموقع 

با هزار زور و التماس راضیم میکرد بهش نود بدم 

با اینکه زماندار بود صورتمو توش نمینداختم 

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                                            بیمتتی سابقم ؛ تین من عزیز مامان♥️

همشون قدی میخوان😐😬

میدونست من بدم میاد 

بعد که خوب وابسته شدم فهمیدم فرقی نداره با بقیه پسرا با اصراراش 

البته ی فرق داشت 

مامانش ج.. بود😊

با یه مرد زیر یه سقف تنها شدم ولی سالم و پاک بیرون اومدم خدا بهم رحم کرد .

یکبار همج.س کردم دست خودم نبود هنوزم همینطورم 

پیج فیک زدم شماره پسر مذهبی که فریبم داده بود به عنوان گ.ی پخش کردم

یادت باشه وقتی ماکارونی آبکش میکنی بسم الله بگی اگه نگفتی اجدادم میان سراغت..... نرهای سایت که پست تو تاپیک زنونه میزارید برید بمیرید تو تاپیک من شرکت نکنید ازتون بدم میاد برید گمشید ازین سایت😭😭😭 کاش یه روزی برسه منم تاپیک بزنم بگم شد بلاخره شغلمو پیدا کردم بلاخره بینیم رو عمل کردم بلاخره یه عشق و محبت قوی به قلبم تزریق شد و روحمو به پرواز درآورد اگه جوابتو ندادم یعنی برای وقتم ارزش قائل بودم و در حد پشه ای ارزش نداشتی و تو این بی جوابی صدتا فحش وجود داره

ووی مادر ...بود 😐😬جدی یا فحش

وقتی این شده بچش حتما مامانه ج..بوده