2777
2789
عنوان

دعوای جاریم و برادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 39 پست
چهل سالشه.من32میگه می‌خوام به شوهرم بفهمونم اگه قرار خواهر من قهر باشه ونیاد کسی از خانواده تو هم حق ...

نه دعوا نه لحن بد. خیلی‌اروم بگو فلانی جون من شرمندتم جور‌دیگه شوهرتو ادب‌کن 

parasoo1989@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاریت نباید الکی نقش بازی کنه ، شوهرش با هرکدوم ازفامیلاش صمیمیه وقتی رفت خونشون اینکارو کنه یعنی ت ...

بنظرم باید با پدر شوهر مادر شوهرم.

یا خواهر شوهرام اینکار رو کنه نه من که جاریشم و غریبه ترم

چهل سالشه.من32میگه می‌خوام به شوهرم بفهمونم اگه قرار خواهر من قهر باشه ونیاد کسی از خانواده تو هم حق ...

حق داره به نظر منه 

درسته به شما ربطی نداره 

ولی اگه خودتو بذاری جاش میفهمی حق داره با ۴۰ سال سن هنوز شوهرش داره به خانواده‌ش بی احترامی میکنه 

زن و شوهر حق مساوی دارن تو زندگی نمیشه که یکی بی‌احترامی کته اون بکی احترام بذاره اجازه نداشته باشه خواهرشو خونش راه بده 

جاری هم خودش هم خواهرش رفتارشون نابالغانه وسبکسری یکی که جاریتون احترامشوداره بایدنصیحتش کنه حدومرزبزاره براهرچیزی

نه دعوا نه لحن بد. خیلی‌اروم بگو فلانی جون من شرمندتم جور‌دیگه شوهرتو ادب‌کن

با یه زبونی گرفتمش.ولی مادر شوهرم دورادور داره گلایه می‌کنه چرا من نرفتم پیشش دلداریش بدم 

به من چه آخه شاید دوتا فحش داد به من،شوهرش روش دست بلند کرد،بعد نمیکنم تو چکارشی

حق داره به نظر منه درسته به شما ربطی نداره ولی اگه خودتو بذاری جاش میفهمی حق داره با ۴۰ سال سن هنوز ...

خوب بخون آبجی نوشته هرروزمیره اونجابخداخودمونم باشیم خواهرشوهرمون بخوادهرروزبیادراحت نیستیم

حق داره به نظر منه درسته به شما ربطی نداره ولی اگه خودتو بذاری جاش میفهمی حق داره با ۴۰ سال سن هنوز ...

ببینید منم کاملا با برادرشوهرم مخالفم وخیلی ناراحت شدم از حرکت زشتش.

ولی من نه سر پیازم نه ته پیاز.

بخدا استرس گرفتم این وسط به من چیزی نگن.

من حتی آخرین نفر متوجه شدم.خود جاریم زنگ زد گفت همه میدونن تو چرا نمیپرسی.گفتم بخدا من روحم هم خبر نداره

ببینید منم کاملا با برادرشوهرم مخالفم وخیلی ناراحت شدم از حرکت زشتش.ولی من نه سر پیازم نه ته پیاز.بخ ...

آخه خود جاریم هم زیاد می‌ره خونشون.جاریم از اوناست که یا باید بره مهمونی یا مهمون داشته باشه.

اون بنده خدا هم الکی نمیاد این خودش میخواد ارتباطش زیاد باشه