2777
2789
عنوان

باردارى بعد از سزارين

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا شوهرت اصرار داره که داره.شما سه ماه نشده زایمان کردی.بذا یه سال بگذره بعد.زحمتش و بدبختیش برا شماس،عیش و کیفش برا شوهرت.معلومه که منم باشم اصرار میکنم.والا

خیلی میبخشی فیل نیستی که پشت سر هم بلافاصله بزایی.به شیرت احتیاج داره اون بچه.از اون گذشته مدتی طول میکشه تا بخیه هات از درون خوب بشن.۷ لایه بریدن شکمتو.اینارو بهش گفتی؟؟وای من جات باشم محکم وایمیستم.اگه بچه میخواد اونم به این سرعت،خودش بزاد والاااا😒

واقعا مردا چه خوش خیالن نمیگن زنم تازه زایمان کرده اختیاج به استراحت داره.علاوه بر اینکه ظلم میکنی به بچه اولت چون نه میتونی بهش شیر بدی نه بهش برسی به دومی هم ظلم میکنی چون ضعیف میشه خودتم پیر میشی و شکسته

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚

شدنش كه ميشه من ٤ ماه بعد سزارين باردار شدم 

ولي نميدوني چقدر سخته چقدر دارم عذاب ميكشم همش گشنمه همش خونمون كثيفه نميتونم به پسرم برسم 

داغونم 

از لحاظ جسمي كه ده سال عقب افتادم 

دونه دونه استخونام درد دارن 

جون شوهرت نيس كه بفهمه از كجا در مياد راحت نشسته دستور ميده حامله شو ☹️

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
اينطورى كه به نظر ميرسه واقعا كار اشتباهى باشه. ميگه اولى رو من نگه ميدارم دومى رو تو

هيييچ پدري مثل مادر نميتونه بچه نگه داره

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
واقعا باوجود همين يه بچه كه الان دارم تمام وقتم پره،الانم رو پام خوابوندمش،ولى همسرم اصرار داره

جدی میگی؟بچه بیچاره گنه داره.خودت هنوز خستگی بارداری از تنت در رفته که دومی بیاد.صبر کن عزیزم.حداقل یکسال.دیر نمیشه که

و