2777
2789

[QUOTE=348967530]میشه بگی چه نشونه خب پدر مادرم میگفتن همسرت باید خونه داشته باشه چون مادرم خودش بی خونه گی زیاد کشیده بود دلش نمی‌خواست منم بکشم  دوم این که از خانواده خوبی باشه زمانی که با شوهرم آشنا شدم متوجه شدم پدرش دکتر دام پزشکه دانشگاه تدریس میکرده زمانی رئیس بوده خانواده مذهبی هستن شوهرم گفت من خونه دارم ماشین دارم منم از خدا خواسته بعد تحقیقات همه گفتن خوبن روری که مادر شوهرم اومد برای آوردن وسایل عقد دیدم بعضی هاش نیست خواهر شوهرام برداشته بودن این اولین نشونه دوم وقتی مامان وخاله رفتن وسایل داماد وببرن دیدن خونه ی دکتر مملکت شبیه طویله هاست یعنی الان هیچ کی اون جوری زندگی نداره دومی نشونه سومی ای که شوهرم بعد بهم گفت این خونه نال من نیست مال پدرشه سومین نشونه اما چون من همه دنیا فهمیده بودن ومنم بدجور ازدواج کورم کرده بود ازدواج کردم درحالی که نباید  قبول میکردم  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آبجیت چرا

ماجراش خیلی مسخرس بخاطر یه اقدام احمقانه🤦🏻‍♀️ی خانومی یه خواستگار با یه موقعیت خوب پیدا کرده بود گفت یکی از دختراتو هرکدوم قبول میکنن اینا بگو ک معرفی کنم مامانم میخواس منو معرفی کنه ولی بخاطر مشکل اجیم اونو برد سرقرار منتهی خواهرم یه سالیه خونریزی مغزی کرده از نظر مغزی مشکل پیدا کرده بعد ک رفتن سرقرار پسره متوجه شدو دگ واسطه اسرار کرد اون دخترت بیاد منم خریت کردم رفتمو هردو پسندیدیم قرار شد بریم برا مرحله بعدی نصف شب اجیم گریه چرا اونا منو نخواستن تروخواستن فلان بهشم توضیح میدادی متوجه نمیشد دگ مامانم گف ردش کن اه خواهرت زندگیتو میگیره فلان..

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

[QUOTE=348967530]میشه بگی چه نشونه خب پدر مادرم میگفتن همسرت باید خونه داشته باشه چون مادرم خودش بی ...

بهت حق میدم که ناراحت باشی, صداقت خیلی مهمه توی همه رابطه ها

باید واکنش نشون میدادی اون موقع ، ولی نمیشه دیگه الان غصه گذشته رو بخوری، فقط حال خودت خراب میشه

یه تصمیم بگیر مسیر زندگی خودتو قشنگ کن، به خوبی های شوهرت فکر کن، خودتو ارتقا بده

من سنم از شما بیشتره  ازدواج نکردم ولی کاملا حال شما رو درک میکنم، الان بهترین راه اینه که افکار گذشته منفی تا میان سراغت حذفشون کنی

میشه بگی چه نشونه هایی؟

پدر مادرم همش بهم میگفت ترشیده مادرم بهم میگفت این قدر خونه بمون به پوسی از بچه گی نابودم کردن فکر کردم دوست داشتنی نیستم خواستنی نیستم فکر میکردم باید سریع با یکی ازدواج کنم تا به همه ثابت کنم منم خواستنی ام هدفم از ازدواج فقط همین بود فرار

[QUOTE=348969222]بهت حق میدم که ناراحت باشی, صداقت خیلی مهمه توی همه رابطه ها باید واکنش نشون میدادی ...

منم حال روحیم بهتر از شما نیس

ولی سعی میکنم دیگه فکر نکنم ، خدا خودش آرامش رو تو مسیر شما و من و بقیه انسان ها قرار بده

چون از نظر روانی سالم نیستم هر آدمی دو روز با من بگرده میفهمه شوهرم هم متوجه شد که چه قدر توسط خانواده ام آزار دیدم من گذشته قشنگی ندارم شاید بهتره بگم وحشتناکه اصلا نمیخوام تایپ کنم ولی شوهرم می دونه برای فرار باهاش ازدواج کردم والانم اجبار کنارشم  ولی چون دوسم داره چیزی نمیگه

منم حال روحیم بهتر از شما نیسولی سعی میکنم دیگه فکر نکنم ، خدا خودش آرامش رو تو مسیر شما و من و بقیه ...

چون از نظر روانی سالم نیستم هر آدمی دو روز با من بگرده میفهمه شوهرم هم متوجه شد که چه قدر توسط خانواده ام آزار دیدم من گذشته قشنگی ندارم شاید بهتره بگم وحشتناکه اصلا نمیخوام تایپ کنم ولی شوهرم می دونه برای فرار باهاش ازدواج کردم والانم اجبار کنارشم  ولی چون دوسم داره چیزی نمیگه