jodie مدیر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 4623 عنوان معلماا | مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 17 پست دوستان بعد چهار سال دانشجویی باید مناطق روستا و اینا تدریس کنیم؟ چه مدت؟ 1403/05/18 | 19:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیپسجعفریوپیاز عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 5142 نمیدونم😕درواقع به پدرم گفته بودن منم گفتم شاید استخدام نبوده یا از طریق آموزگاری وارد شده من خیلی ب ... شاید حق التدریس بوده یا خیلی کسورات داشتهدختر خاله ی من پرستاره ۲۵ می گیره راضی هست اما خب روحیه بالا می خواد پرستاری شغلی رو انتخاب کن که بعدا پشیمون نشی الان بعضی از همکار های من پشیمونن که معلمی رو انتخاب کردن
jodie مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 4623 شاید حق التدریس بوده یا خیلی کسورات داشتهدختر خاله ی من پرستاره ۲۵ می گیره راضی هست اما خب روحیه بال ... من الان چند روزه از هرکدوم از این شغلا میپرسم راضی نیستکادر درمان میگن کاش معلم بودیم معلما میگن حقوقمون کمه کاش بیمارستان بودیمامیدوارم دچار اشتباه نشم
چیپسجعفریوپیاز عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 5142 من الان چند روزه از هرکدوم از این شغلا میپرسم راضی نیستکادر درمان میگن کاش معلم بودیم معلما میگن حقو ... دقیقا برای همین خودت ات باید تصمیم بگیری اطلاعات جمع کن اما تصمیم آخر رو خودت بگیر شغل نقش مهمی توی زندگی ات داره