2777
2789
عنوان

کمک حالم بده 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 28 پست
اخه من خیلی وقتا بیبیم هاله انداخته ولی پریود شدم برای همین اصلا دیگه بهش اهمیت نمیدم نمیدونم چرا؟حت ...

یه ذره هاله داره. ولی میگی ازمایش دادی منفیه حتما منفیه دیگه

یه ذره هاله داره. ولی میگی ازمایش دادی منفیه حتما منفیه دیگه

اینسری ازمایش ندادم دفه های قبل هاله میفتاد آزمایش میدادم منفی بود برای همین روش حساب نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوباره بیبی بگیر. ببین پررنگ شده

توروخدا دعا کنید برام معجزه شده باشه باردار باشم

فردا میتونم برم بگیرم امروز مهمونییم

نمیخوامم کسی بفهمه منتظر خبر باشه ازم

وای عزیزم خیلی بده اینجوری که همسر ادم اولویتش مادرش باشه چند سالشه؟اینو بهش بگو حتما وظیفشه از همین ...

آره به خدا واقعا نمیدونم چی بگم دیگه 😔..۲۳ سالشه 

آره عاشق همیم ۲ ساله نامزدیم و من تازه پسر عمم فوت شده نمیتونیم عروسی بگیریم

آره به خدا واقعا نمیدونم چی بگم دیگه 😔..۲۳ سالشه آره عاشق همیم ۲ ساله نامزدیم و من تازه پسر عمم فوت ...

ایشالله خوشبخت شید عزیزم ولی حتما قبل از رفتن زیر یه سقف مشکلاتو اختلاف نظراتونو حل کنید وگرنه بعدش خیلی مشکل میخورید خدایی نکرده راجب چیزایی ک اذیتت میکنه حتما صحبت کن 

ایشالله خوشبخت شید عزیزم ولی حتما قبل از رفتن زیر یه سقف مشکلاتو اختلاف نظراتونو حل کنید وگرنه بعدش ...

قربونت مهربونم ، برا دلت دعا میکنم توهم خوشبخت بشی مشکلت حل بشه ... 

سر فرصت همه چیو بهش میگم اگه واقعا منو عاشقم باشه حرفامو قبول می‌کنه و دیگه کارشو تکرار نمیکنه خدایا ، همه مشکلاتشون حل بشه زندگیشون‌ پراز آرامش و خوشحالی باشه همچنین شما عزیزم بازم ممنون از لطف و قلب مهربونت ایشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده و خوشبخت ترین باشی گلم..

بعد عزیزم قرص سیپروترون کامپاند میخوری برا تنبلی نتیجه هم گرفتی؟؟؟ من کیست دارم کیست ریز دکتر برام قرص سیپروترون نوشت ۴.۵ ماه سر موقعه خوردم ولی باز ولش کردم همون طوری شدم میترسم جلوگیری نشه باعث ناباروری بشه چنین چیزی هست؟؟ باز از طرفی میبینم هیچ تاثیری ندارع تا نمیخرم باز پریود میشم میترسم بخورم رحمم خشک بشه تو میخوری تغییری هم داشتی بخاطر چی میخوری یعنی تاثیر داره تنبلی و کیست ؟؟؟؟

قربونت مهربونم ، برا دلت دعا میکنم توهم خوشبخت بشی مشکلت حل بشه ... سر فرصت همه چیو بهش میگم اگه واق ...

فدای دل مهربونت خانومی ممنونم ازت

بهترین کارو میکنی

بدترین مشکلات زندگی با صحبت کردن حل میشه قشنگم انشالله ک نتیجه میگیری و ارامش بهت برمیگرده 🤍

بعد عزیزم قرص سیپروترون کامپاند میخوری برا تنبلی نتیجه هم گرفتی؟؟؟ من کیست دارم کیست ریز دکتر برام ق ...

والا فداتشم من تازه اولین دوره ایه ک دارم میخورم هنوز یه ورق قرصو تموم نکردم

ولی مجرد که بودم چند سال ال دی میخوردم بدون قرص پریود نمیشدم با قرص مرتب بودم سرخود خسته شدم قطع کردم چند وقت بعدش کلی مشکل رحم و تخمدانم خوب شده بود پریودام تقریبا مرتب شده بود

شمام پلی کیسیتک رحمت؟؟اگر هست ک کلا درمان نداره و رحممون دائما درحال ساخت کیسته متاسفانه 

والا من حتی شنیدم برای ناباروری میدن رحم فعال بشه بعد از قطعش رحمش گیرا تره 

فدای دل مهربونت خانومی ممنونم ازتبهترین کارو میکنیبدترین مشکلات زندگی با صحبت کردن حل میشه قشنگم انش ...

فدات عزیزدلم قربونت قشنگم الهی توهم نور بتابه ب زندگیت خوشقلبم♥️✨

نه عزیزم پلی کیستیک نیست فقط یکبار سنو دادم گفت چندتا کیست ریز هست که با این قرص رف میشه پریودیم نامنظمه ، چندبار مصرف کردم خوب بود بعد ادامه ندادم باز همون‌طور شد الان میترسم میگن رحم رو خشک می‌کنه مصرف نکنم