2777
2789
هنوز نه عزیزم هنوز امید هست من هنوز امیدم رو به خدا از دست ندادم درسته دارم جهازم رو میبرم ولی تا ل ...

میتونم بپرسم مشکلتون چیه

زندگیم تک دخترمه🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلی نداریم خداروشکر ولی ببخشید انگار برامون دعا گرفتن نمیتونیم کنار هم تو خونه خودمون باشیم😭

واقعاا کی اینکارو کرده خدا ذلیلش کنه

زندگیم تک دخترمه🩷

واقعاا کی اینکارو کرده خدا ذلیلش کنه

چی بگم آبجی خدا ازشون نگذره دگه قلبم داره کنده میشه. میشه تو از خدا بخوایی شاید خدا به آبرویه تو معجزه کرد بطور معجزه واری زندگیم درست شد برا خدا که کاری نداره 😭

فقط خدااااا
چی بگم آبجی خدا ازشون نگذره دگه قلبم داره کنده میشه. میشه تو از خدا بخوایی شاید خدا به آبرویه تو معج ...

عزیزم شوهرت چی میگه واکنشی نداره برات ۵۰ صلوات فرستادم

زندگیم تک دخترمه🩷

عزیزم شوهرت چی میگه واکنشی نداره برات ۵۰ صلوات فرستادم

عزیزم شوهرمم حاله منو داره امروز دوتامون کلی گریه کردیم  قلب ودلمون میخواد از جا کنده بشه اصلا نمیتونیم تو خونمون بمونیم آروم وقرار نداریم ممنون عزیزم ان شاءالله بحق صاحب همین ماه هزار برابرصلوات ها بخودت و زندگیت برگرده

فقط خدااااا
عزیزم شوهرمم حاله منو داره امروز دوتامون کلی گریه کردیم قلب ودلمون میخواد از جا کنده بشه اصلا نمیتو ...

ایشالا عزیزم براتون دعا کردم 

زندگیم تک دخترمه🩷