2821
2789
عنوان

سگ وحشی

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 26 پست
چرا ندونم؟!بابام دلش برای بچه هاش می سوزه میگه بزار مامان شون بالا سرشون باشهمن بزرگ شدم بقیه بچه ها ...

خب همین دیگه

پدرت نمیخواد جدا بشه (به هر دلیلی، که از همه مهمتر بچه ها هستن)

نه اینکه مادرت جدا نمیشه. اگه پدرت بخواد تصمیم و نظر مادرت هیچه

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

میگن شوهر که خوب نباشه حتی باعث میشه که مادر خوبی هم نباشی !!

الان میفهمم چیه !!!

با زن دوم انتظار داری مادرت اعصاب هم براش مونده باشه !!!!!

من خودم یه دختر آروم و ریلکس و شاد بودم،،،،شوهرم بلایی به سرم آورد ده ساله نه اعصاب برام مونده نه روح و روان !! 

کاری با روح و روانم کرده نمیتونم درست مادری کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همین دیگهپدرت نمیخواد جدا بشه (به هر دلیلی، که از همه مهمتر بچه ها هستن)نه اینکه مادرت جدا نمیشه. ...

هزار بار بهش گفت بیا طلاق بگیریم

مامان چنان کولی بازی در آورد

چنان سنگ بچه هاش به سینه میزد( در حالی که بچه هاشم روانی کرده)

من خودم صد بار به مامانم گفتم طلاق بگیر قبول نمیکنه

دیگه چه جوری باید گفت بنظرت؟؟

میگن شوهر که خوب نباشه حتی باعث میشه که مادر خوبی هم نباشی !!الان میفهمم چیه !!!با زن دوم انتظار دار ...

زدی توخال. دقیقااااااااا       لایک🍃

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

مادر منم خیلی حالش بد بود ... سالها طول کشید تا با انواع آزمایشات فهمیدیم کم کاری تیروئید شدید داره 

دوسال طول کشید تا میزان شد الان خدارو شکر خوبه 

بنظرم آدمایی که مشکل روحی و روانی دارن باید حتما یکی پیگیرشون باشه چون بنده خداها واقعا نمیدونن و صدالبته خودشون بیشترین زجر رو میکشن 

میدونید با هربار عصبانیت چقدر آدرنالین اضافه تو خونشون ترشح میشه..

اگه میتونی به بهانه ای ببرش آزمایش 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
به نظر من که هیچ کاری نمیتونه بکنهبه هرحال یه طرف قضیه پدره یه طرف مادر... مجبوره به سختی کنار بیاد ...

اگ مرد خیانت ببینه بعد چهار ماه کاری نکنه یعنی تمبخاد طلاق بگیره خونه زندگیشو ول کنه؟؟ 

ببخشید ک این سوالارو میپرسم 

میگن شوهر که خوب نباشه حتی باعث میشه که مادر خوبی هم نباشی !!الان میفهمم چیه !!!با زن دوم انتظار دار ...

مامان ۳۰ ساله تو زندگی مشترک اخلاقش اینه در حالی که بابام ۵ ساله زن گرفته

قبل این ۵ سال چرا اخلاقش خوب نبود؟

والا من از روزی که چشم باز کردم مامانم یا فحش میده بهم یا کتک میزنه

به نظر من که هیچ کاری نمیتونه بکنهبه هرحال یه طرف قضیه پدره یه طرف مادر... مجبوره به سختی کنار بیاد ...

اگ ی مرد خیانت ببینه بعد چهار پنج ماه کاری نکنه یعنی دیگ نمیخاد طلاق بگیره خونه زندگیشو ول کنه؟؟ 

ببخشید شمارو هم سوال پیچ میکنم 

مادر منم خیلی حالش بد بود ... سالها طول کشید تا با انواع آزمایشات فهمیدیم کم کاری تیروئید شدید داره ...

خولش چند سال پیش یبار رفت پیش روانپزشک

دارو داد اما چند تا دونه مصرف کرد گذاشت کنار

عارش میاد دارو مصرف کنه یا بره پیش روانپزشک

اگ ی مرد خیانت ببینه بعد چهار پنج ماه کاری نکنه یعنی دیگ نمیخاد طلاق بگیره خونه زندگیشو ول کنه؟؟ ببخ ...

هرکس توی همچین موقعیتی یه تصمیمی میگیره که بستگی به اخلاق خودش داره. بقیه نمیتونن نشناخته و ندیده بگن منظورش چیه؟ طلاق میخواد یا نه

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

هزار بار بهش گفت بیا طلاق بگیریممامان چنان کولی بازی در آوردچنان سنگ بچه هاش به سینه میزد( در حالی ک ...

تو هیچ کاری نمیتونی بکنی

همونطور که گفتم یه طرف پدره یه طرف مادر

سعی کن رفتارشو نادیده بگیری (البته فوق العاده سخته)