2777
2789
عنوان

مهمونی

704 بازدید | 24 پست

فردا ناهار مهمون دارم غذای اصلی جوجه کباب هست حالا موندم برای یک غذای دیگه دو سری قبل مهمون داشتم فسنجون و قرمه سبزی درست کردم ولی خوب موندن این سری تصمیم گرفتم یا سوپ بذارم به عنوان پیش غذا یا چیکن 

شما سوپ سفید بیشتر دوست دارید یا چیکن استراگانف؟

بعد دسر به نظرتون کیک یخچالی خوبه یا چیز کیک ؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوپ شیر بزار اونم ب تعداد ک اضاف نیاد زیاد یا سالاد ماکارانی و فینگر فود کوچیک ب تعداد چیزکیک بهتره

کلا سه نفر هستن تاحالا نیومدن خونه ما نمیدونم دقیق سلیقه شون چیه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سوپ درست نکن خیلی گرمه نمیچسبه بیف استراگانوف یا چیکن هم خوبه من کیک یخچالی یا روکر موز رو ترجیح مید ...

روکر تاحالا درست نکردم میترسم خوب برنگرده

مرغ با مرغ نباشه ، کشک بادمجون، دلمه ، سوپ جو ، میرزا قاسمی درست کن ، برای دسرم کیک یخچالی یا آب طالبی بستنی بده

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
سوپ خیلی گرمه اونم سوپ شیر سالاد شیرازی یا خیار ماستی بزار گلم خنکه البته تزیین کنی

سالاد میذارم حتما 

ولی گزینه سوپ حذف شد 

آره ریسکه ولی خیلی طعمش خوب میشه

بهش فکر میکنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز