2777
2789
عنوان

ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 148 پست
جبش..پی پی..باد...طوفان..دستش هم که تا آرنج میفرسته تو...هر چی دلت بخواد.کلا داعش😂😂😂😂

تا ارنجو خوب اومد🤣🤣🤣

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اگر بخیه نکنن که ادم تونل سحر امیز میشه :|

میگم ک زایمانش خیلی راحته عین اب خوردنه براش حتماخیلی بازمیشع ک میتونه ب ابن راحتی زایمان کنه خیلیاهستن بخیه نمیخورن یابچه ریزه یاخیلی بازشدن اونایی ک لگنشون بزرگه زایمانشونم راحتره

نه زیادم نباید زور زددددد 😂😂😂😂

ها؟؟؟؟

همیشه توبدترین شرایط به این فکر کن🤔 میتونست بدتر از این شه😲😲 بعد به این نتیجه میرسی که خدا زیر نظرت داره و میبینت.😗..اینطوری غم به دلت نمیاد😊...خدااااایا شکرت که خونم دود نشد بره هوا😥😥.....خدا جونم توکل کردم فقط فقط به خودت و توسل به ائمه😍😍😍

هیچی بدترازسقط نیست اونم توماه بالا

دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی  ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.
نه اگر بخیه نکنن که ادم تونل سحر امیز میشه :|

نبابا من دختر اومدنی خیلی راحت بود اونقدی که بخیه هم نخوردم۳/۲۰۰بود وزنشم

ازعفونت رسیدین تازایمان چه تاپیک پرمحتوایی

دلم برای زنان سرزمینم میسوزدچراکه حتی زنانه ترین احکامش رامردان مینویسند..زن درکشورمن ازخودش هیچ موجودیتی نداردیابایدخواهرمردی باشدیاهمسرکسی ویامادرکودکی  ..........ظهوربایددرجمجمه هاباشدنه جمعه ها.
توی خیابون ببینتت میگه هی اون .... وایییی پوکیدم        

😂😂😂منکه چندوقت پیش دردشدیداشتم ینی داشتم میمیردم همه گفتن طبیعیاانقدردردندارن وزورنمیزنن ک تودرداری😑😑😑فک میکردن من حاملم😂😂بعدفهمیدن دل درددارم این گفتن بهم

هیچی بدترازسقط نیست اونم توماه بالا

اخییی عزیززززم سقط داشتی شما؟؟؟مامانم داشته میگه از صدتا زایمان بدتره