2777
2789
عنوان

چرا قفل کردی

165 بازدید | 22 پست

داشتم می‌نوشتم که قفل شد 

شما بیخود میکنی در مورد رسانه ملی ما نظر میدید خیلی عرضه داری برگرد مملکت گل و بلبل خودت و به ترویج همون افکار زنگ زده ات برس تا احیانا هم وطنان به گناه آلوده نشن 

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

@شارع_یک  

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افغانی؟

آره افغانیه یه نگاه به تاپیکاش بنداز 

اره عنتر طالبان میگفت چرا صدای زنا تو تلویزیون پخش میشه

اون روزم تاپیک زده چرا ایران خوب نیست 

بابا اون شیرین عقله

ولش کنید برای خودش گلواژه بگه

همه هم میشناسن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

@niniyar_5  

ما کیفیت محتوای سایت از کیفیت فنیش برامون مهم‌تره. اون باگ‌ها رو بیخیال.

کاربر افغان طالبانی که ذکرخیرش اینجا هست رو مسدود کنید آی پیش رو هم ببندید

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

تا پایان امسال اقای پزشکیان دستور داده باید برگردن 

کم کم بقیه هم باید برگردن برید تو پیج رئیس جمهور کامنت بزارید هشتگ بزنید اخراج افغانی همه با هم باید دست به دست هم بدیم 

بابا اون شیرین عقلهولش کنید برای خودش گلواژه بگههمه هم میشناسن

بیخود میکنه خیلی زور داره اومده تو کشورمون زبونش هم درازه