2789
عنوان

سیزده صفر 📢🔴🔴🔴📢

| مشاهده متن کامل بحث + 5512 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای خرید خونه جاکلیدی خوبه؟

ازدواج رو نمیدونم

سکه پارسیان برای طلا؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم 
خب خدا رو شکر من خودم دانشجوام ولی باز میخوام کنکور بدم برا دارو سازی خونه هم داریم برا پدر مادرمه ا ...

والا منم این چیزا رو از همین تاپیکها یاد گرفتم. ولی مثلا واسه رشته داروسازی بنظرم برو یه کتابی بخر که بعدا توی دانشگاه واسه اون رشته به کارت میاد. واسه خونه یادمه میگفتن مثلا یه جاکلیدی بخر بگو اینو واسه خونه ای که میخریم میخوام استفاده کنم. برای ماشین میگفتن یه ماشین کوچیک اسباب بازی بخرید. حالا یه سرچ کنی مخصوصا تاپیکهای دوسال پیش که تازه این مطلب اینجا مطرح شد ایده های بهتری میتونی بگیری.

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞

ببین تو خرافات بودنش ک شکی نیست ولیی قانون جذب و انرژی مثبت میتونه تو رو ب ارزوت برسونه پس ب خودت بگو ۱۳ صفر فلان چیزا را میگیرم برا ارزوهام و میشه  و نتیجه میگیریی 

در واقع تلقین مثبته ن هیچچ دیکه

چی بگم ؟؟؟؟ 
ی سال برا ازدواج بعد ازدواجشم برا بچه دار شدن

برای ازدواج چی خرید عزیزم؟حتما حلقه باشه؟ و اینکه حلقه حتما طلا یا استیلم میشه و اینکه لباس یا قند عقد هم میشه خرید؟ 

برای ازدواج چی خرید عزیزم؟حتما حلقه باشه؟ و اینکه حلقه حتما طلا یا استیلم میشه و اینکه لباس یا قند ع ...

سلام عزیزم نه بابا قرار نیس حتما طلا باشه که فک کنم آینه خریده بود حالا شما میخوای ی حلقه بگیر 

ان شاالله که حاجت روا باشی 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁
برای ازدواج چی خرید عزیزم؟حتما حلقه باشه؟ و اینکه حلقه حتما طلا یا استیلم میشه و اینکه لباس یا قند ع ...

آره میشه 

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم برا عاقبت بخیری همه🍁🍁🍁