2777
2789
قدیمیاسم خودتون چیه بگو تا اگه تونستیم راهنمایی کنیم عزیزم

برامن نیست .دوستم خودش فاطمه است اخرمرداد بچش بدنیا میاد من گفتم نزار هدی ممکنه بعدا مشکل سازبشه

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اسم کسی هست که سالها پیش به دنیا اومده

خوبه چون اون موقع ها  خوب بوده 

ولی واسه بچه جدید قدیمیه 😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
خوب ۶ سال پیش تاالان فرق نکرده؟

فرق کرده ولی اونم بچه ش مال این زمانه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

ببخشید یا احترام اسم بچه دوست شما آخه اونقدری ارتباط ندارد که بهش بگی این رو ندازنالان فردا روزی شما ...

عزیزم من تعیین تکلیف نکردم فقط راهنمایی کردم.چون شنیدم چقدر اسامی بچه هارو مسخره میکنن توخودهمین نی نی سایت فت وفراوونه وگرنه اسم هدی قشنگه بعدش خودش گفت نظر سنجی کنم

میخوای مثل ما باشی؟!موفق باشی😉😄

قشنگ نیست

خانوما خواهش میکنم اگه حامله‌این یا کلا میخواین بچه دار بشید فکر کنیو. برای اسم بچه نه مثل پدر مادر من که همینجوری از توی معلوم نیست کجاشون اسم منو انتخاب کردن فقط براشون مهم بوده مذهبی باشه مهم نبوده که اسمم املی هست

نازنین اسم مستعارمه*

عزیزم من تعیین تکلیف نکردم فقط راهنمایی کردم.چون شنیدم چقدر اسامی بچه هارو مسخره میکنن توخودهمین نی ...

آخه می‌دونی گل

اسم سلیقه آیی هست و گاهی واقعا برخی اسم ها یا توجه به آوا و معنی به دل مادر میشینه. فقط کافی یه نفر بگه این اسم قدیمیه یا هر حرفی . اون مادر یه حسی پیدا میکنه که جالب نیست چون من خودم تجربه کردم میگم 

واقعا هیچ معیاری نیست و به نظرم هر اسمی در هر زمانی قشنگ هست 

عزیزم من تعیین تکلیف نکردم فقط راهنمایی کردم.چون شنیدم چقدر اسامی بچه هارو مسخره میکنن توخودهمین نی ...

آخه می‌دونی گل

اسم سلیقه آیی هست و گاهی واقعا برخی اسم ها یا توجه به آوا و معنی به دل مادر میشینه. فقط کافی یه نفر بگه این اسم قدیمیه یا هر حرفی . اون مادر یه حسی پیدا میکنه که جالب نیست چون من خودم تجربه کردم میگم 

واقعا هیچ معیاری نیست و به نظرم هر اسمی در هر زمانی قشنگ هست