ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".
خانوما خواهش میکنم اگه حاملهاین یا کلا میخواین بچه دار بشید فکر کنیو. برای اسم بچه نه مثل پدر مادر من که همینجوری از توی معلوم نیست کجاشون اسم منو انتخاب کردن فقط براشون مهم بوده مذهبی باشه مهم نبوده که اسمم املی هست
عزیزم من تعیین تکلیف نکردم فقط راهنمایی کردم.چون شنیدم چقدر اسامی بچه هارو مسخره میکنن توخودهمین نی ...
آخه میدونی گل
اسم سلیقه آیی هست و گاهی واقعا برخی اسم ها یا توجه به آوا و معنی به دل مادر میشینه. فقط کافی یه نفر بگه این اسم قدیمیه یا هر حرفی . اون مادر یه حسی پیدا میکنه که جالب نیست چون من خودم تجربه کردم میگم
واقعا هیچ معیاری نیست و به نظرم هر اسمی در هر زمانی قشنگ هست
عزیزم من تعیین تکلیف نکردم فقط راهنمایی کردم.چون شنیدم چقدر اسامی بچه هارو مسخره میکنن توخودهمین نی ...
آخه میدونی گل
اسم سلیقه آیی هست و گاهی واقعا برخی اسم ها یا توجه به آوا و معنی به دل مادر میشینه. فقط کافی یه نفر بگه این اسم قدیمیه یا هر حرفی . اون مادر یه حسی پیدا میکنه که جالب نیست چون من خودم تجربه کردم میگم
واقعا هیچ معیاری نیست و به نظرم هر اسمی در هر زمانی قشنگ هست