2777
2789
میدونم عزیزم متاسفانه حرف آدمو از پا در میارع ولی سهم تو پیش خدا محفوظ

اخ حالم خوب شد همه دعا میکنن خدا بهم  دوقلو بده تو هم برام دعا کن 

بهترین ها نصیب قلب مهربونت🌹

امروزو زندگی کن😜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونستی طبق تحقیقات علمی ثابت شده پایین تنه زنها 15 درصد از مردها قوی تره و همچنین زن ها داخل ورزش ...

خب معلومه مردا بالاتنه قوی دارن زنا پایین تنه قوی 

توی بدنسازی دقت کنی زنا تو ورزشای دست ضعیفن ولی تو ورزشای پا خیلی قوین مردا هم برعکس همینن

خب معلومه مردا بالاتنه قوی دارن زنا پایین تنه قوی توی بدنسازی دقت کنی زنا تو ورزشای دست ضعیفن ولی تو ...

ولی کلا جا افتاده مردها قوی ترن در حالی که واقعا اینطوری نیست اما زن چون روحیه اش مثل مرد خشن نیست اینطوری برداشت میشه و جنس ما خیلی از این قضیه ضربه خوردن تا حالا

ممنونم دورت بگردم میدونم که خدا هر وقت به صلاحم باشه میده ولی دیگه دارم خسته میشم توان حرفای مردم و ...

لعنت به مردمیکه سرشون تو زندگی دیگران هست . خیلی از آدمها با مشکلاتشون کنار میان ولی حرف مردم بیشتر از مشکل آزارشان میده

لعنت به مردمیکه سرشون تو زندگی دیگران هست . خیلی از آدمها با مشکلاتشون کنار میان ولی حرف مردم بیشتر ...

همینو بگو، انقده که مجردی من براشون بولد شده، حواسشون به زندگی خودشون نیس.

ولی کلا جا افتاده مردها قوی ترن در حالی که واقعا اینطوری نیست اما زن چون روحیه اش مثل مرد خشن نیست ا ...

کلا این یه چیز طبیعی از تاریخ تا الان بوده که همه جوره زنا رو پایین ‌تر از مرداا به حساب میاوردن 

شل کن و اهمیت نده 

و اینکه زنا روحیه شون لطیف نیست