2821
2789
من فقط دوست دارم بدونم باید چیکار کنیم پوست بدنمون صاف و یکدستبشه از لحاظ رنگ پوست؟ بعضی جاها تیره ت ...

منم همینم.  پاهام سفیده.  صورتم و دستام گندمی هس

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.

ولی اینو نفهمیدم چرا اونایی ک سفیدن میرن سولار ک سبزه بشن🫤یکیم مث ماها ک گندمی هستیم دنبال راه سفید ...

اونا خیلی سفید نیستن اونی ک مث برفت چرا رنگ پوستش خراب کنه.  کیف می‌کنه ازش تعریف میکنن. تو مدرسمون قبلا ی همچین دختری بود 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو عکساش سفید نیس زیاد. تو فیلماش خیلی قشنگه . من سفید دوس دارم. حتما یکی هست سبزه دوست داشته باشه

بله شوهرم😂😂😂😂 چون خودش سفیده بمن میگ  رنگ پوستتو دوست دارم میگم دیونه ای بخدا 

فَقط آدَم باش .. مهم نیس بِ چی معتَقِدی...🤞🤌
عکس دستت بفرس

عکس چهرمو گذاشتم ولی میچرخه عکس نمیاد 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

منم سبزم🥺 ولی متاسفانه ذات انسان کلا پوست و چیزای روشن رو دوست داره

اره بخصوص ایرانی هااااا .

حتی من تو یکی از آشنااا دیدم ک واسه پسرش دنبال دختر سفید بود و آخرشم سفییییید گرفت مث برف .

قشنگه خدایی خیلیم قشنگه اما از بس سفیده انگار قشنگیش زیاد ب چشم نمیاد 

فَقط آدَم باش .. مهم نیس بِ چی معتَقِدی...🤞🤌
اره بخصوص ایرانی هااااا .حتی من تو یکی از آشنااا دیدم ک واسه پسرش دنبال دختر سفید بود و آخرشم سفیییی ...

تو شهر ما چون جنوبیم  فقط میگن هر کی سفیده خوشگله. البته خودمم‌ دوس دارم. 

من سفیدم ولی همیشه دوست داشتم سبزه باشم.

از بچگی تا الان همیشه موهام چون کوتاه بود و حالتدار و سفیدم بودم،خاله هام بهم میگن سفید برفی

حالا فک نکنین خوشگلما.خودم از خودم راضیم تا حده زیاد به جز بینی و لبم.فکر میکنم لبم یخورده باریکه و بینیم یخورده قوز داره.بیشتر قیافه م نازه.اما بازم خداروشکر

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
سلیقه ها فرق داره من خودم عاشق پوست سفیدم. سفیدایی ک تو خیابونن معمولی ن. سفید خیلی زیاد. واقعا قشنگ ...

سفید بیش از حدم خوب نیست . من خودم سفیدم ولی اندازه هست سفیدیم ، گونه هام هم خیلی وقتا صورتیه☺️

بعضی وقتا حس میکنم بدنم از صورتم سفیدتره😊

....🦋✨

سفید بیش از حدم خوب نیست . من خودم سفیدم ولی اندازه هست سفیدیم ، گونه هام هم خیلی وقتا صورتیه☺️بعضی ...

خوش ب حالت خیلی قشنگه.  تو عمرم فقط 2نفر مث برف دیدم هر دو آنقدر قشنگ

اره بخصوص ایرانی هااااا .حتی من تو یکی از آشنااا دیدم ک واسه پسرش دنبال دختر سفید بود و آخرشم سفیییی ...

وای دقیقا من گاهی واقعا غصه میخورم بچگیا که دیگه زیاد مسخره میشدم سر رنگ پوستم هرچند این موضوع الان زیاد واسم مهم نیست چون واقعا نمیشه تغییرش داد