2777
2789
عنوان

کسی بتون بگه چرا دماغت اینقد بزرگه چی جوابشو میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 63 پست
وا بعضیا انگار حرف نزنن بهشون میگن لال ولشون کن گل مغزشون اندازه همون دماغشونه که نمیدونن می رو کجا ...

میدونی جالبش چیه؟؟ اینکه دماغ خودشم گندس اتفاقا 

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی بزرگی دماغ من با عمل زیبایی درست میشه ولی متاسفانه بی شعوری هیچ راه درمان و عملی نداره

اتفاقا میخواستم بگم ولی به احترام مجلس اهل بیت ساکت شدم حالا امروزم دعوتم ولی نمیخوام برم بدم اومد دیگه

.
اره ولی ای کاش خوشگل بودم یکی قدمو مسخره میکنه یکی بینیمو یکی لاغر بودن ام رو

میگم ک اکثرا کسایی که قشنگن و هیچ عیب و ایرادی ندارن اعتماد بنفس ندارن برعکسش هرچی زشت پرادعا و.. دلیلش هم یه مشت آدم حسودع 

یه دف لباس گشاد پوشیم(خونه مادر شوهرم بودیم) 

بعدش برادر شوهرم نگاهی کردو گفت، لباسه کیو پوشیدی؟

(به شوخی گفت) 

بعدش هیچی دیگه، قهر کردم😂😂

به خاطره این حرفش فرداش رفتم کوتاش کردم لباسو، چون از ارتفاع واقعا بلند بود😂

•خانُمِ آقایِــ A)🍭👩🏻‍❤️‍👨🏻☘️
اتفاقا میخواستم بگم ولی به احترام مجلس اهل بیت ساکت شدم حالا امروزم دعوتم ولی نمیخوام برم بدم اومد د ...

ببین چ گناهی بزرگی کرده ک مهمون اهل بیت دلش شکسته دیگه نمیخاد بره مجلس منم خیلی دلمو شکوندن منم هربار اومدم جواب بدم با اینکه جواب داشتم لال شدم یبار ب خودم گفتم زشته مهمونه تو خونم یبار گفتم زشته صاب خونس نشستم تو خونش مهمونم نمیتونم چیزی بگم ولی هیشکی مراعات ماهارو نکرد من همه چیمو مسخره میکنن درکت میکنم حتی اسممو😕💔

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
اتفاقا میخواستم بگم ولی به احترام مجلس اهل بیت ساکت شدم حالا امروزم دعوتم ولی نمیخوام برم بدم اومد د ...

نه حتما امروز برو دیدیش با خوشحالی بگو عزیزززم چطوری 

راستی از دیروز نو فکرتون بودم خیلی شکسته شدید همه چی روبراهه ؟ 

بعد اگه باز به دماغت گیر داد بگو وای انقد همه عملی شدن ی نچرال میبینید دیگه بنظرتون عادی نمیاد و بعد بخند 

اصلااا کم نیار اوکی ؟ 

اره ولی ای کاش خوشگل بودم یکی قدمو مسخره میکنه یکی بینیمو یکی لاغر بودن ام رو

دقیقا منم هی بم میگن لاغر هی میگن دماغت چرا گندس 

یا موهات چرا کم پشته  اخه چیکار کنم خب هرچی میرم دکتر میگه سالمی ژنتیکت اینه لاغر و کم پشت باشه موهات 

البته موهام پرپشت ولی فرق سرم یجاش خالی ش د چن سال پیش د دیگه برنگشت 

.
ببین چ گناهی بزرگی کرده ک مهمون اهل بیت دلش شکسته دیگه نمیخاد بره مجلس منم خیلی دلمو شکوندن منم هربا ...

دقیقا منم به همین دلایل تاحالا جواب ندادم 

واقعا از خود اهل بیت میخوام همونطور ک باعث شد من دلم بگیره نتونم برم مجلس جوابشو بدن واقعا دوسداشتم برم ولی بخاطر حرفش حرصم گرفته حس بدی دارم 

.