2777
2789
عنوان

لکنت

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 44 پست
عزیزم فقط سعی کن خودتو قوی کنیدنیا همیشه اینجور نمیمونهواگذارشون کن به خداارتباطتتو به حداقل برسون

حتما خدا جوابم را میده 

ممنونم عزیزم در حقم خواهری کردی

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

صداشونو ضبط کن

👌👌

یا رب تو مرا به نفس طناز مده                                              با هر چه به جز تست مرا ساز مده                                        من در تو گریزان شدم از فتنه خویش                                     من آن توام مرا به من باز مده

کاری به اون احمقا ندارم چون شعور ندارن

ولی حتما حتما بر اساس تجربه میگم بچتو پیش گفتار درمان ببر

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

چون شوهرم ته تغاری هست بیشتر شوهرمو از بچه های دیگش دوست دارند شوهرم چندین بار دفاع منو جلوی جمع کرد

روی مخ شوهرم راه رفتن هی مادر شوهرم گفت فاطمه فاطمه قبلی نیست چون شوهرم دفاع منو کرده بود مثل لیلی و مجنون بودیم هی روزگار مادر شوهرم خیلی حسوده 

چه کارها که نکرده

امیدوارم زندگیت سرشار از ارامش شه❤️جاریت و مادرشوهرت هم جواب کاراشونو بدن

سپاسگزارم خواهری🥰

امیدوارم زندگیت سرشار از ارامش شه❤️جاریت و مادرشوهرت هم جواب کاراشونو بدن

سپاسگزارم خواهری🥰

کاری به اون احمقا ندارم چون شعور ندارنولی حتما حتما بر اساس تجربه میگم بچتو پیش گفتار درمان ببر

باشه خواهری

چون شوهرم ته تغاری هست بیشتر شوهرمو از بچه های دیگش دوست دارند شوهرم چندین بار دفاع منو جلوی جمع کرد ...

ببین ما یکی از اقواممون با خواهرشوهراش مشکل داشت قطع رابطه کامل کرد شوهرش با خانوادش در ارتباطه ولی زنش نمیاد، حتی عروسیارو نمیاد فقط فاتحه اونم فقط برا خاکسپاری میاد

ببین سعی کن با شوهرت از در مهربونی وارد شی همه حرفاتو بهش بزنی یجوری بیان کنی که حق رو به تو بده با سیاست برخورد کن با شوهرت، اگه با داد و فریاد حرفتو بزنی شوهرت جبهه میگیره و طرف شما رو نمیگیره پس با مهربونی حرفاتو بزن سعی کن بکشونیش سمت خودت

یه مدت اینکارو کن عجله نکن اگه جواب نداد قطع ارتباط کن شوهرت قطع ارتباط نکرد مهم نیست بزار بره بچه ها رو هم بزور برد بزار ببره و حساسیت نشون نده فقط شما نرو

بچه ها هم بزرگ شن میفهمن دیگه نمیرن

پسرتو هم ببر گفتار درمانی خوب میشه

چون شوهرم ته تغاری هست بیشتر شوهرمو از بچه های دیگش دوست دارند شوهرم چندین بار دفاع منو جلوی جمع کرد ...

ببین ما یکی از اقواممون با خواهرشوهراش مشکل داشت قطع رابطه کامل کرد شوهرش با خانوادش در ارتباطه ولی زنش نمیاد، حتی عروسیارو نمیاد فقط فاتحه اونم فقط برا خاکسپاری میاد

ببین سعی کن با شوهرت از در مهربونی وارد شی همه حرفاتو بهش بزنی یجوری بیان کنی که حق رو به تو بده با سیاست برخورد کن با شوهرت، اگه با داد و فریاد حرفتو بزنی شوهرت جبهه میگیره و طرف شما رو نمیگیره پس با مهربونی حرفاتو بزن سعی کن بکشونیش سمت خودت

یه مدت اینکارو کن عجله نکن اگه جواب نداد قطع ارتباط کن شوهرت قطع ارتباط نکرد مهم نیست بزار بره بچه ها رو هم بزور برد بزار ببره و حساسیت نشون نده فقط شما نرو

بچه ها هم بزرگ شن میفهمن دیگه نمیرن

پسرتو هم ببر گفتار درمانی خوب میشه

ببین ما یکی از اقواممون با خواهرشوهراش مشکل داشت قطع رابطه کامل کرد شوهرش با خانوادش در ارتباطه ولی ...

یکبار مادر شوهرم به خانواده ام فحش داد 

سه ماه قطع رابطه بودم خیالم راحت بود نفس راحت میکشیدم

شوهرم میگفت دلم میخواد بیای عید دیدنی خونه ی مادرم بدون تو نمیرم  هر سری میرم کلی داستان میشه حرف میشه 

شوهرم میگه هر کی هر چی گفت این گوش این دروازه شما بگید خواهری از چه طریقی وارد بشم که حرفم گوش بده 

قبلا قهر بودم هی میگفتم نمیام کلی التماسم کرد مجبور. شدم برم

ببین ما یکی از اقواممون با خواهرشوهراش مشکل داشت قطع رابطه کامل کرد شوهرش با خانوادش در ارتباطه ولی ...

یکبار مادر شوهرم به خانواده ام فحش داد 

سه ماه قطع رابطه بودم خیالم راحت بود نفس راحت میکشیدم

شوهرم میگفت دلم میخواد بیای عید دیدنی خونه ی مادرم بدون تو نمیرم  هر سری میرم کلی داستان میشه حرف میشه 

شوهرم میگه هر کی هر چی گفت این گوش این دروازه شما بگید خواهری از چه طریقی وارد بشم که حرفم گوش بده 

قبلا قهر بودم هی میگفتم نمیام کلی التماسم کرد مجبور. شدم برم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز