2777
2789
عنوان

ضربان قلبتون الان چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 27 پست
عالی

وایی همه که بالای ۱۰۰ هستن چجوری من هفتاد و پنجم😅

من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥         کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستگاه فشار ها همشون دروغ من با دستگاه میگیرم ضربان میزنه ۶۰اینا بعد خودم چند بار برای خودم میگیرم ۸ ...

نمیدونم ....زیاد مهم نیس 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خیلی ها با همین دستگاه فشارها و ساعت ها گول میخورن و بلد نیستن خودشون بگیرن و خدایی نکرده اتفاق بدی ...

اووه متوجه شدم ممنون❤❤

ضربان قلب اگه چقد باشه زیادی تند یا کند حساب میشه؟ 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اووه متوجه شدم ممنون❤❤ضربان قلب اگه چقد باشه زیادی تند یا کند حساب میشه؟

زیر ۶۰و بالای ۱۰۰زیاد خوب نیست

در حالت استراحت باید گرفته بشه 

ومحض اطمینان از درستیش ۲بار گرفته بشه

زیر ۶۰و بالای ۱۰۰زیاد خوب نیستدر حالت استراحت باید گرفته بشه ومحض اطمینان از درستیش ۲بار گرفته بشه

بازم ممنون از تاپیک و توضیحات مفیدتون❤

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

گفته برو اکو قلب ودکتر قلب ولی سرکلاژم ونمیتونم بچه خیلی پایین اومده

به نظرم حتما برو 

منم حمله ای اینجوری میشدم 

رفتم اکو دکتر گفت قلبت سالمه خیالم راحت شد 

شما هم برو یه موقع سر زایمانت خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد 

اگر هم میترسی حداقل یه هفته مونده به زایمانت برو

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂