2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 34 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تا جایی من شنیدم تا زمانی خود طرف لو نده ۱۰۰ تا دکترم بره میگن باکره اس حتی اگه بکارت نداشته باشه

ن عزیزم هایمن وجود داره پزشک و حتی ماماها. هم میتونن تشخیصش بدن این شعارا از اینستا دراومده ک دخترا خیالشون راحت باشه برا روابط آزادتر 

اینم برا من خیلی عجیب بود یکی میگفت از رو رفتار دختر و اینکه استرس داره یا نه حدس میزنن 🥴

والا من هیچ کاری نکردم اما همیشه میگم مثلا اگه پلیس منو الکی الکی بگیره ب کرده نکرده هفت جد و ابادمو میگم بعدص درجا سکته میکنم میمیرم

من تو مدرسه وقتی میومدن دنبال گوشی من مثل سگ تن و بدنم میلرزید نکنه یکی گوشیشو بکنه تو کیفم نکنه یهو گوشی خودم اشتباهی تو کیفم باشه نکنه یکی الکی گوشیشو بندازه گردن من با وجودی من هیچ زمان گوشب مدرسه نبردم

بنظرم برا بعضی ها لازمه بگیری ، مثلا اگه طرف از یه شهر دیگه باشه و غریبه سخته شناختنش، حداقل میفهمی ...

بابا از کجا معلوم میکنه میگم ک هزار تا کار دیگه میشه کرد ولی این پرده سالم بمونه

..نسیم زلف تو گر بگذرد به تربت حافظ ز خاک کالبدش صدهزار لاله برآید
بله ولی من به این مسائل که میگن تبعیض جنسیتیه و اینا اصلا کاری ندارم فقط بحثم اینه از رو این گواهی ن ...

اره واقعا خیلیا دیدم از اقوام که رفتن و پرده بکارتشونو دوختن و دکتر موقع معاینه برای گواهی متوجه نشده و گواهی سلامت گرفتن 

بابا از کجا معلوم میکنه میگم ک هزار تا کار دیگه میشه کرد ولی این پرده سالم بمونه

خب اونی که همه کار میکنه از رفتار و شخصیت خودش و خونوادش مشخصه ،پس کسی که براش مهمه برا اینا نمیره 

هر آدمی چه دختر چه پسر حتی میتونه با یه بوسه خیانت کرده باشه این چیزا نباید عادی سازی بشه خب اون دختر فقط ماچ و بغل کرده حتی از پشتم کاری نکرده و کامل باکره‌اس اما سابقه دار هست

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
هر آدمی چه دختر چه پسر حتی میتونه با یه بوسه خیانت کرده باشه این چیزا نباید عادی سازی بشه خب اون دخت ...

منم همینو میگم من اصلا موافق این نیستم که طرف هر کار میخواد بکنه و روابط ازاد داشته باشه این کارا از نظر مم گناهه و فساد

ولی با این گواهی چجوری میخوای بفهمی طرف کارای دیگ نکرده با روشای دیگه با پسرا رابطه نگرفته؟

من قدیما مخالف بودم به شدت و کوبنده با اکانت قبلیم که اصلا تند هم می گفتم که این توهین به پدر مادر طرفه توهین به دختره ،توهین به نونیه که پدر داده و میرفتم بالا منبر قشنگ

ولی الان موافقم برای دختر پسرهای پاک موافقم ، الان وضعیت خیلی بد شده ، دختر پاک حق داره تمام ازمایشات مربوط به بیماریهای مقاربتی رو از پسر بخواد حتی معاینه مقعد رو بخواد

پسر پاک حق داره معاینه بکارت و مقعد رو بخواد و قبل اون تو انتخاب دختر ، تفکر دختر ، ایمانش ، خانواده اش , سبک زندگیش ، علائقش ، دقت کنه ...خیلی فرق هست بین دختری که خونگیه با دختری که اهل بعضی مهمونی ها ، نوشیدنی ها و روابطه

یه بخشیش با همین معاینه ها مشخص میشه یه بخشیش با شناخت دقیق و توجه به نشانه ها

بازم میگم برای دختر پسرهای پاک و خونگی

عجب 
اها نمیدونم والا منم توی تلگرام اینو خوندم

هر چیزی و باور نکنید 

هایمن غشا خیلی نازکی ک تو جنینی تو بدن دختر تشکیل میشه تا از ورود الودگی ها و عفونت ب بدن جلو گیری کنه 

از نظر علمی هم ک هر خانمی اشکال مختلفی ازش رو داره تیغه ای ،حلقوی،مشبک و…. 

خب اونی که همه کار میکنه از رفتار و شخصیت خودش و خونوادش مشخصه ،پس کسی که براش مهمه برا اینا نمیره

خب پس اگه از رفتار و شخصیت طرف معلومه دیگه گواهی برا چیه