2777
2789

سلام دوستان صبح همگی بخیر خواهش میکنم تا آخر بخونید 😔

۲۷ سالمه ده ساله ازدواج کردم یه دختر بچه دارم که ماه بعد میره تو ۸ سال امسال کلاس دومه

ازدواجم به خواست خودم نبود بابام برام تصمیم گرفت

خانوادم داغونن ، بابام اخلاق درست و حسابی نداره چند بار با شوهرم سر چیزای الکی دعوام شده و عین احمقا رفتم خونه بابام تا گیریم طلاق بگیرم و مثلاً برم با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم چون تاحالا تو زندگیم طعم عشق رو نچشیدم 😔 ولی خب میدونم هم زندگی بعد از طلاق برام جهنمه هم نمیتونم دخترمو ول کنم هم دلیل قانع کننده برای طلاق ندارم ، شوهرم اخلاقش خوبه دست بزن نداره اعتیاد نداره حقوقش دست منه هر کاری بگم می‌کنه ، دخترمو تو مدرسه خصوصی ثبت نام کرده با این که اجاره نشین هستیم ولی میگه میخوام بچه آینده داشته باشه ، مسئولیت پذیره دهن بین نیست ، از نظر رابطه زناشویی و اینا هم خوبه هیچ مشکلی نداریم ، منو خیلی خیلی دوس داره هرروز تکرار میکنه هرروز بهم میگه دوست دارم ولی منه خر به زبونم نمیاد بهش بگم چون واقعاً از ته دل دوسش ندارم چون انتخابم نبوده ، دخترم بهمون میگه من آبجی یا داداش میخوام من چون شوهرمو دوس ندارم بچه نمیارم ، یه بار شوهرم گفت دخترمون تنهاست بچه بیاریم گناه داره همه خواهر برادر دارن مال ما تنهاست ولی من جوری جبهه گرفتم که دیگه جرأت نمیکنه به زبون بیاره ، تو این گیر و دار هم خواهرشوهرم فرت و فرت حامله میشه و دخترم روز به روز بدتر میشه

به نظرتون چیکار کنم؟

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی بگم .همین همسرت آرزوی خیلیاس 

ولی چه میشه کرد دل ک حالیش نمیشه .اما خودتون باید با منطق دیدتون رو عوض کنین ک اگ دست بزن داشت خرجی نمیداد .دوستون نداشت چی؟ وقتی مرد خوبیه خدارو بخاطرش شاکر باش و بچسب ب رندگیت .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

این دوره زمونه مرد خوب مثه شوهرت گیرنمیاقدرش رابدون.بنظرم خوشی زده زیردلت.اینهمه عاشقانه ازدواج میکنن به طلاق وجدایی میکشن.بچسب به زندگیت.خدا راپشیمان نکن بهت شوهرخوب داده.ناشکری نکن.مورد غضب خدا قرار میگیری

خوشی زیاد زده زیر دلت طلاق هم بگیری میبینی عشق اونجوری که فکر میکردی نبود خانواده ات برات خوب تصمیمی گرفتن اگر فکر کردی همه با عشق ازدواج کردن اشتباه فکر می کنی 

هر آنچه که امروز داریم آرزوی دیروز ماست                                                                                            

شوهرتو دوس داشته باش خودتو تغییر بده تنها پشتوانت همونه وقتی دوسش نداشته باشی فقط بخودت ظلم میکنیفکر ...

صد در صد مطمئنم دیگه مثل اون پیدا نمیکنم بخدا راضی نمیشه یدونه خار تو ناخنم بره بارها از زبون بقیه شنیدم که گفتن خوش بحال فلانی چقد شوهرش خوبه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

چیزایی که نوشتی ارزوی بیشتر از ۹۰ درصد ادماست

دوسش داشته باش و قدر زندگیتو بدون

تو نت بگرد چله و ختم پیدا کن انجام بده واسه اینکه مهرش بشینه به دلت حیف زندگیته

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

خوب شد امضاتو خوندم چون اون کاربرو میشناسم مجرده

هیچی دیگه خوشی زده زیر دلت یه کاربری بود دوسال پیش باهاش حرف زدم دقیقا این چرت و پرت ها رو میگفت بعدم حرف گوش نکرد رفت به شوهرش گفت و شوهرش سریع بچه رو برداشت برد از اون به بعد خدا شاهده همش در مورد شوهرش تاپیک میزد که چطوری برش گردونم چطوری آشتی کنم و .....

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

عزیزم قدر شوهرت بدون ...مرد خوب شانسی گیر هر کی میاد ...یکی دیگم ازدواج کنی بعدا زندگیتو خراب کنه ادم بدجنسی باشه که دلت خوشه با عشق ازدواج کردی همش الکیه عشق و اینا والا شاید خیلیا مخالف باشن منکه تحربه کردم و خیلیام دیدم که با عشق ازدواج کردن اخرم خوشبحت نشدن دخترت رو بدبخت نکن قدر شوهرت بدون هنوز بدبختی طعمش نچشیدی که قدر زندکیت بدونی

تا خدا هست هرگز دلی تنها نیست اسیر لطف خدا باش که بی خدا زندگی زیبا نیست

کار خاصی نکن فقد برو تو پیجای مشاوره بخون ببین یعضی از شوهرا چقد عذاب میدن زناشونو و چقد ی سری از خانوما زندگیشون جهنمه .برو از مشکلاتشون بخون.ی دفتزم بردار هرروز کارای خوب شوهرتو یادداشت کن و اخر شب برا خودت بخون و از خدا تشکر کن ک عمیقا مسیز خوشیختی پیش روته و فقد تو نمیخای توش قدم بذاری