2777
2789
عنوان

چیکار کنم کار پیدا کنم شاغل شم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 41 پست

🍃🌸✨🍃🌸✨🍃🌸✨

📝 جهـت شغـل مناسب

🌸✨هر که را مهمی باشد یا طالب چیزی شود یا دست ظالمی اسیر گردد و در حبس و محنتی افتد یا رزقش کم یا کارش کساد یا از شغلش معزول شود یا طالب ریاست قومی باشد دو رکعت نماز بخواند به نیت نماز شکر در مسجد یا محل خلوتی سر خود را برهنه کند و دست ها را بلند کرده و صد نوبت بگوید " یا وهاب " بعدازآن حاجات خودرابخواهدالبته مقاصد اوبرآورده شود.تاسه شب باید باحضورقلب ادامه دهددریک وقت معین✨

📚گلهای ارغوان ج1 ص22

🍃🌸✨🍃🌸✨🍃🌸✨

✿❥──⊰ྀུ⊰💚♥️𝒋𝒐𝒊𝒏☟︎︎︎

ya_emaamreza1001

میشه ب نیتم صلوات بفرستین🙏

منم مثل شما. وسواس گرفتم، بی اغراق روزی حداقل ۱۰۰بار اگهی ها رو چک میکنم، رزومه میفرستم اما فایده ای نداره. جدا دارم دق میکنم. چون به شدت بی پولم ، قسطام هم عقب افتاده، همش در حال قرضم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ریدم به دع ا نویس هر بدبختی داریم از دست اوناس همه شدن جادوگر کلاه بردار حرامشون بشه خدا ا ...

متاسفانه کاش کلاه بر دار بودن ولی واقعی ان و طلسم هم میدن طلسم های بد 

ما درگیرش بودیم خداروشکر نجات پیدا کردیم 🥲🥲خدا نگذره از فامیل حسود 

البته تهش دشمن شاد شدن 

چون هم ازدواج کردم هم شاغل شدم 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

متاسفانه کاش کلاه بر دار بودن ولی واقعی ان و طلسم هم میدن طلسم های بد ما درگیرش بودیم خداروشکر نجات ...

چجوری  نجات  پیدا کردین  

به منم  طلسم  داده    ولی   بدتر  موجودات  ماورایی تو خونمون زیاد شده  و  شب ها هممون  درگیرشیم    خونمون سنگین  شده  

خودمم   حس  سنگینی  میکنم 

منم مثل شما. وسواس گرفتم، بی اغراق روزی حداقل ۱۰۰بار اگهی ها رو چک میکنم، رزومه میفرستم اما فایده ای ...

وای   خیلی  بده  انشالله  یه کار خوبی  پیدا کنی   من  میخام   سوره ای  یوسف رو  بنویسم   ببینم  کی   وقت  میشه  بنویسم  ببینم  نتیجه  میگیرم  همه  کاری کردم   اینم روش

چجوری نجات پیدا کردین به منم طلسم داده ولی بدتر موجودات ماورایی تو خونمون زیاد شده و ش ...

واییی برو بنداز تو سرکه بعد بنداز اب روان 

دعات در زمان درست نبوده برعکس عمل کرده 

تا بدتر نشدی از شرش خلاص شو 

تا یک هفته هم سوره بقره پخش کن 

شبا هم چهار قل بخون 

هرچه دارم از مادرم دارم جانم فدای اوو❤️❤️ متاهل

اگر لیسانس داری ازمون استخدامی اموزش پروش میتونی هرسال شرکت کنی. و رشته ات اگر جوریه ک سایر ازمون استخدامیها هم بخوان اونا رو هم شرکت کن. مثلا سالی سه تا ازمون استخدامی. همه هم سوالاشون مشابهه فقط باید بخوتی و الکی شرکت نکنی. 

اگر دیپلم داری ک کار اداری نمیتونی بری باید کسب و کار راه بندازی

میشه با دلهای پاکتون یک صلوات برای مادرم بفرستین؟🌹
همونو بگو عقل ندارم که

این چه مرفیه ادم تو موقعبت سخت به هرچی دست میندازه هممون همین پیش میاد.ان شالله بهترینها برات مقدرشه🍀

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤