fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 عنوان بلوچ 3653 بازدید | 67 پست خصوصیات و اخلاقیات بلوچی ها لطفا بگید یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده 1403/05/16 | 22:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کتومین عضویت: 1400/10/14 تعداد پست: 5053 من همکلاسی بلوچی داشتم خیلیم مهربونن با اینکه ما ترک ها به ندرت از بقیه خوشمون میاد ولی از اینا خوشم اومد
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 من همکلاسی بلوچی داشتم خیلیم مهربونن با اینکه ما ترک ها به ندرت از بقیه خوشمون میاد ولی از اینا خو ... خوبه عزیزم یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
زهرا۵۳۷۱۵۵۲۰۰۰ عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 9526 نوار مرزی هستن اخلاقیاتشون تقریباً مثل افغانستانیاسغذاهاشونم از همون سبک هاسالبته چیزای دیگم میدونم ولی نمیشه بگمدوستم بلوچی بود یادش بخیر لایک نکن خیرشو ببینی
محمد_mohammad عضویت: 1402/01/25 تعداد پست: 2104 سیب زمینیم ی گونیش شبیه هم نیست .ادم ایمان داشته باش که:همه چیز در بهترین حالت ممکنه به نسبت خودت،پس بهتر شو.
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 سکوت میکنم بلوچ هستید یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
مریم،، عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 2763 خیلی آدمای خوبی ان فقط بهداشت اصلا ندارن ویک عده آدم غربت هم اومدن که بهشون میگن چَلو وخودشونو بلوچ جامیزنند دقیقا لباساشون شبیه بلوچ هاست فکر کنم افغانی کثیف باشن اسم بلوچ هاروخراب کردن عهههه یک محله جای خونه مامانم پرازاوناهستن
لونه عضویت: 1403/04/26 تعداد پست: 1220 من همکلاسی بلوچی داشتم خیلیم مهربونن با اینکه ما ترک ها به ندرت از بقیه خوشمون میاد ولی از اینا خو ... چه عجب یک ترک اعتراف کرد😂دمت گرم
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 خیلی آدمای خوبی ان فقط بهداشت اصلا ندارن ویک عده آدم غربت هم اومدن که بهشون میگن چَلو وخودشونو بلوچ ... ممنونم از اطلاعاتت یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
fati_bahari مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 844 نه 🥲😂😂میگم در مورد اونا سکوت کنم بهتره باشه عزیزم یا رب تو مرا به نفس طناز مده با هر چه به جز تست مرا ساز مده من در تو گریزان شدم از فتنه خویش من آن توام مرا به من باز مده
سرزمینننععجایب عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 4627 خیلی آدمای خوبی ان فقط بهداشت اصلا ندارن ویک عده آدم غربت هم اومدن که بهشون میگن چَلو وخودشونو بلوچ ... بهداشت ندارن؟🤔 😊زنده بودن نصف زندگیست...اما امید داشتن همه زندگیست.☺️
m_a_356 عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 1066 نوار مرزی هستن اخلاقیاتشون تقریباً مثل افغانستانیاسغذاهاشونم از همون سبک هاسالبته چیزای دیگم میدونم ... دقیقا میخواستم بگم رفتار مشابه افغانی ها دارن گفتم میپرن بهم