narges_yfgg مدیر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7257 عنوان چیکار کنم | مشاهده متن کامل بحث + 20 بازدید | 15 پست همچی ردیفه میخوام برم ترکیه الان ۲۶ سالمه و رویام اینه سفر کنم برم هیچوقت فکر نمیکردم در شرایطی گیر کنم که خوانوادم اجازه ندن نمیخوام دلشونو بشکنم ولی واقعا چرا ازم انتظار دارن بمونم چرا چیکارشون کنم بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 1403/05/16 | 21:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narges_yfgg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7257 دل شکستن نیست که اینکار تو رو باید درک کنن....تو هم زندگی داری. دنبال راهیم که راضی باشن از رفتنم نمیخوام دلچرکین باشن ازم و میخوامم برم از تصمیم قرار نیست منصرف شم کاش میشد به راحتی رفت بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
narges_yfgg مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 7257 پس چرابیوزدی ۱۵سال تو تایپیک زدم ۲۶ سالمه سایتش برا خواهرمه من تعلیق شدم از گوشی خواهرم استفاده کردم بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون
enriqeh عضویت: 1402/10/03 تعداد پست: 2162 دنبال راهیم که راضی باشن از رفتنم نمیخوام دلچرکین باشن ازم و میخوامم برم از تصمیم قرار نیست منصرف شم ... درکت میکنم😔🤍ولی اینو بدون که اغلب خانواده ها اینطوری ان ...به هر حال شرایط مملکت طوریه که هر که نگران خانواده خودشه...دلتو بد نکن...یه مدت که بمونی عادت میکنن❤️❤️