2777
2789

بله

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من خودم وارد حریمشون شدم هیچی دارم خودمو درمان میکنم برای من ترسی نداره چون قدرت روحیم بالا بردم علا ...

ببین من خیلی ادم ارومی بودم اما چندساله که خیلی عصبیم خیلیااا ینی تمام زورمو دارم میزنم درگیر نشم با کسی.

از طرفی همه باهام دشمن شدن حتی خانوادم با اینکه من اصلا کاری به کسی ندارم حتی غریبه هام الکی باهام درگیر میشن بازم میگم من هیچ کاری نمیکنم .

وسواس فکری شدید گرفتم و افسردگی شدید افکار عجیب و غریب . با هرکی هم صحبت میکنم حرفامو نمیگیره و نمیفهمه . از زمین و زمان داره برام میباره . 

من خودم وارد حریمشون شدم هیچی دارم خودمو درمان میکنم برای من ترسی نداره چون قدرت روحیم بالا بردم علا ...

و فکرم همش درگیره اصل یه لحظم ازاد نیست ذهنم. همش دلشوره و اضطراب دارم 

اتفاق خاصی نیوفتاده؟ شوک عصبی چی؟ ببین اگ ریشه نداره قطعا درگیر شدی بهت میگم چیکار کنی

اگه منظورت اینه که اتفاق خاصی افتاده ک چندساله اینطور شدم نه اتفاق خاصی نیفتاده . شوک عصبی و ریشه رو نمیدونم اما هرچی دکتر مشاور رفتم و یا دارو خوردم خوب نشدم 

دیگه نمیکشم

اگه منظورت اینه که اتفاق خاصی افتاده ک چندساله اینطور شدم نه اتفاق خاصی نیفتاده . شوک عصبی و ریشه رو ...

عزیزم تو دچار سنگینی شدی 

میتونی بیایی تلگرام؟ 

درمانش یا بالا بردن سطح انرژیته یا جادوگر که اون موجود رو میگیره 

وقتی انرژیت بالا بره اون موجود چون انرژی پایینی داره دیگه نمیتونه بهت غلبه کنه و میره 

و این بهتره و باعث تکامل روحت میشی :)

بیا تلگرام رایگان برات درست میکنیم ولی باید اراده کنی 

تلگرام ندارم اخههمینجا نمیشه بگی

تو تلگرام گروه چند هزار نفره داریم 

استاد های نوری عزیز

و پولی نمیگیرن چون دنبال آگاهی رسوندن هستن 

نمیتونی بخاطر مشکلت هم ک شده تل نصب کنی