2777
2789

بزن گوگل میاره

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگه تو که همیشه حواست جمع بود که خطر نکنی حالا چرا رفتی تو دل خطر 

اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭ما برا میناب سوختیم هم برا بچه هاشون هم برا مادراشون 💔💔💔از مظلومیت بچه های میناب همین رو بگم از وقتی تو امضام ازشون گفتم خیلی ها پست هام رو جواب نمیدن ،نه تنها امضام رو پاک نمی کنم بلکه اون شعر اول امضام که ربطی به میناب نداشت رو بر میدارم که اگه یکی متوجه امضام نشد حالا دیگه متوجه بشه 😉 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

البته منظور شاعر بیشتر عشق و عاشقی هست اینجا 

میگه همیشه حواست جمع بوده حالا چرا اینجوری عاشق شدی 

اول مهر هست و داغ کودکان میناب 💔😭ما برا میناب سوختیم هم برا بچه هاشون هم برا مادراشون 💔💔💔از مظلومیت بچه های میناب همین رو بگم از وقتی تو امضام ازشون گفتم خیلی ها پست هام رو جواب نمیدن ،نه تنها امضام رو پاک نمی کنم بلکه اون شعر اول امضام که ربطی به میناب نداشت رو بر میدارم که اگه یکی متوجه امضام نشد حالا دیگه متوجه بشه 😉 واقعا نمی تونم درخواست های دوستی رو جواب بدم پس لطفا درخواست ندید

میگه ای دل که حالا خطر و ریسکی نمیکردی یا مثلا عاشق نمیشدی 

الان که عاشق شدی بدون کسی که دوستش داری یا بدون نجات دهنده وسط این نا کجا آباد چیکار میکنی 

ی همچین معنی ای میده فک کنم