2777
2789
عنوان

بیاید عکس نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 3788 بازدید | 135 پست

وای چقدر نا امید ببخشید عزیزم  ولی داری مسیر خیلی اشتباهی رو میری ... ناراحتی و منتظر درک میکنم ما هم منتظر بودیم گاها به خدا گله میکردم ولی قهر و گوشه گیری که معنایی نداره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انشاالله که بحق این ماه عزیز نی نی دارمیشی این ماه عزیزم

یادمه پارسال محرم میگفتم تا سال دیگه بچه م بغلمه یکسال اومد رفت و هیچی عوض نشد

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  
خواستم ازش نداد عزیزم 

اروم باش گلم... اگ بازم تلاش کردی و جواب نداد خب از بهزیستی یکیو به فرزندی بگیرین اگ شرایطشو داری

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
مشکل دارم من با دوا درمون بازم نشد

تو این دنیا غیر ممکنی وجود نداره ...ان شا الله خدابهت یه نی نی ناز میده ..ببخشید ولی میتونم یه سوال بپرسم ..اگه ناراحت میشی جواب نده...چرا از پرورشگاه یه نی نی نمیارید؟

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
اخ چرا ناامید نباش عزیزم.خدا بزرگه.اینطوری باخودت نکن.منم تو اقدامم این ماه شکست خوردم مثل ماه های پ ...

اره خدا هست ولی برای من نیست انگار منو نمیبینه ..مگه من خواستم بیام تو این دنیای اجباری که حالا دردو رنجم نصیبم کرده 😢😢

ببخشید عزیزم چندساله منتظری؟

دو ساله چهارساله عروسی کردم حتی دیگه بچه جاریمم که ۱۱ سالشه بهم طعنه میزنه 

تو احتیاج داری دوباره یک روحیه بگیری تا دوباره تلاش کنی الان درکت میکنم که احساس کم اوردن میکنی حقم داری بگی خسته شدم ولی نگو دیگه تلاش نمیکنم .چون ما جز تلاش برا هدفمون ودعا چاره ای نداریم.

وای چقدر نا امید ببخشید عزیزم  ولی داری مسیر خیلی اشتباهی رو میری ... ناراحتی و منتظر درک میکنم ...

وقتی خودش مدتهاس قهر کرده حتما منظورش اینه منم قهر کنم 

عزیزم ناامید نباش درگاه خدا جای ناامیدی نیست حتما حکمتی توکاره منم پارسال محرم خیلی ضجه زدم امام حسینو صدازدم گفتم حتما تاامسال باردارم ولی هنوز نشده ناامیدم نیستم میدونم هیچکارخدا بی حکمت نیست امسالم محرم ضجه میزنم تابالاخره خدا جوابمو بده

دلم یه خواب آروم میخواد خستم خیلی خسته.....
اره خدا هست ولی برای من نیست انگار منو نمیبینه ..مگه من خواستم بیام تو این دنیای اجباری که حالا دردو ...

حق داری هرچی دلت میخواد بگو یامیخوای گریه کن خودت وسبک کن.بعدش حداقل اروم تر میشی تا درست تر تصمیم بگیری

دو ساله چهارساله عروسی کردم حتی دیگه بچه جاریمم که ۱۱ سالشه بهم طعنه میزنه 

عزیزم درسته سخته ولی ۲سال چیزی نیست که ازخدا ناامیدبشی عزیزم حتی اون دوستمون آتنا چندوقت پیش بع ۷سال باردارشد.توکلت بخدا باشه عزیزم

با فکر کردن به هر الاغی ذهن خود را باغ وحش نکنید...😝😝
اروم باش گلم... اگ بازم تلاش کردی و جواب نداد خب از بهزیستی یکیو به فرزندی بگیرین اگ شرایطشو داری

شوهرم قبول نمیکنه برا همین مجبور میشم خودم پا پیش بزارم برا طلاق تا حق پدری رو ازش نگیرم زندگی ام که بخاد بدون اون باشه همون نباشه بهتره