حالا این که تبلیغ بود ولی خب هستن آدمایی که شعور و فرهنگ دارن و اجازه میدن زن و شوهر پیش هم بشینن
حالا اگه مادرشوهر من بود یه جنگ جهانی راه مینداخت میگفت چرا من عقب بشینم ، خجالتم نمیکشه زنیکه احمق
من کلا هر وقت این میاد تو ماشینمون میرم عقب میشینم و از اونجایی که عقده توش موج مکزیکی میزنه حتی یدونه تعارف هم نمیکنه بگه فلانی همون جلو بشین من عقب میشینم حالا من که نمیخوام بذارم بشینه عقب ، عین ندید پدید ها فوری بدو بدو میره جلو میشینه ، دو ماه پیش باهاش رفتیم شهرستان با من سر یه جریانی سرسنگین بود نیومد جلو بشینه عین بچه ها قهر کرد رفت عقب فکر کرد برای پسرش خیلی مهمه و الان میخواد بخاطر اون خون راه بندازه ولی شوهرم دید نمیاد جلو بهم گفت بشین بریم ، یه ساعت بعد دید از شدت فشار نمیتونه خودشو نگه داره گفت نگه دارید من میرم تو ماشین دخترم مام گفتیم بفرمایید ، بدو بدو رفت با افتخار نشست جلو انگار تیتاپ بهش دادن 😂
مامان من با ما جایی اومدنی همیشه میشینه عقب، شوهرم اصرار میکنه بیاد جلو میگه زن و شوهر باید پیش هم باشن انقد که چشم و دل سیره ، تازه رفتیم رسیدیم شهرستان اونجا یه خواهر داره لنگه خودشه وقتی میرفتیم بیرون بدون اینکه به من تعارف کنه میرفت جلو تو ماشین ما میشست خانوادگی از نظر فرهنگی خیلی سطح پایینن