2777
2789

حالا این که تبلیغ بود ولی خب هستن آدمایی که شعور و فرهنگ دارن و اجازه میدن زن و شوهر پیش هم بشینن

حالا اگه مادرشوهر من بود یه جنگ جهانی راه مینداخت میگفت چرا من عقب بشینم ، خجالتم نمیکشه زنیکه احمق

من کلا هر وقت این میاد تو ماشینمون میرم عقب میشینم و از اونجایی که عقده توش موج مکزیکی میزنه حتی یدونه تعارف هم نمیکنه بگه فلانی همون جلو بشین من عقب میشینم حالا من که نمیخوام بذارم بشینه عقب ، عین ندید پدید ها فوری بدو بدو میره جلو میشینه ، دو ماه پیش باهاش رفتیم شهرستان با من سر یه جریانی سرسنگین بود نیومد جلو بشینه عین بچه ها قهر کرد رفت عقب فکر کرد برای پسرش خیلی مهمه و الان میخواد بخاطر اون خون راه بندازه ولی شوهرم دید نمیاد جلو بهم گفت بشین بریم ، یه ساعت بعد دید از شدت فشار نمیتونه خودشو نگه داره گفت نگه دارید من میرم تو ماشین دخترم مام گفتیم بفرمایید ، بدو بدو رفت با افتخار نشست جلو انگار تیتاپ بهش دادن 😂

مامان من با ما جایی اومدنی همیشه میشینه عقب، شوهرم اصرار میکنه بیاد جلو میگه زن و شوهر باید پیش هم باشن انقد که چشم و دل سیره ، تازه رفتیم رسیدیم شهرستان اونجا یه خواهر داره لنگه خودشه وقتی میرفتیم بیرون بدون اینکه به من تعارف کنه میرفت جلو تو ماشین ما میشست خانوادگی از نظر فرهنگی خیلی سطح پایینن

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا من برام اهمیتی نداره جلو بشینم، همیشه تعارف میکنم بزرگتر جلو بشینه

فقط 37 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

سلام حالا من برعکس تو دوست دارم بزرگتر جلو بشینه معذبم همیشه هم خودم تعارف میکنم که بفرمایید جلو لطف ...

منم اونجوری هستم بخدا وقتی بزرگتر هست خوشم نمیاد جلو باشم ولی اینکه انقد براشون این قضیه مهمه و بخاطرش ناراحت میشن حقیقت برام غیر قابل درکه

مادرشوهرم اصلا نمیاد بشینه تا من نرسیدم میره پشت .هرچقدم اصرار کنم میگه نه اصلا گناهه  .  ولی پدر شوهرم تعارف میکنم میشینه

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

منم اونجوری هستم بخدا وقتی بزرگتر هست خوشم نمیاد جلو باشم ولی اینکه انقد براشون این قضیه مهمه و بخاط ...

خود شما هم این قضیه برات مهمه😂😂خودتو درک نمیکنی؟

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..
حالا بره جلو چی از شما کم میشه چه حوصله ای داریا اون حسوده به قول شما، شما چرا

هیچی از من کم نمیشه از این اعصابم خورد میشه که واقعاً ارزش داره بخاطرش ناراحت هم میشن؟

یعنی انقد براشون جلو نشستن مهمه که یدونه تعارف نمیکنن؟

والا ی جور احترامه ک بزرگتر جلو بشینه 

ما بد میدونیم پشتمون ب بزرگتر باشه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".