2777
2789
الان یکی از پیراپزشکیا شاغلم. میخوام حداقل فیزیو یا بینایی سنجی بیارم اگه اون سه تا رشته نشد. درگیری ...

یاخدا چقدر درگیریی ولی باز افرین ک به کم راضی نمیشی من یجور شدم ک فق میگم ازاین وضع الانم نجات پیدا کنم 

بسلامتی کدوم پیراپزشکیو هستی؟ من خالم پرستاره وقت سرخاروندن نداره خیلی درگیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاخدا چقدر درگیریی ولی باز افرین ک به کم راضی نمیشی من یجور شدم ک فق میگم ازاین وضع الانم نجات پیدا ...

منم چون زندگیم یکنواخت شده بود تصمیم گرفتم ی تغییری ایجاد کنم برم ی رشته جدید بخونم. دلم برا درس خوندن تنگ شده بود. الان علوم آزمایشگاهیم عزیزم 

خوب میکنی ، بخون ایشالا قبولی 

بستگی به سنت و هدفت از درس خوندن داره من ترم چهار دکتری انصراف دادم چون‌ دیدم به شرایط زندگیم نمیخور ...

۲۴هستم میخوام برم سراغ رشته ایی ک تهش شاغل بشم و زود برم باهاش سرکار واسه همین به پرستاریی فکر میکنم با محیط بیمارستانم مشکلی ندارم زیاد رفتمو اومدم چون زیاد مریض شدم

الان شما مشغول چی هستین؟

منم چون زندگیم یکنواخت شده بود تصمیم گرفتم ی تغییری ایجاد کنم برم ی رشته جدید بخونم. دلم برا درس خون ...

ایشالله

نگران این مصوبه های عجیب غریب جدیدم کی دو پایه رو ترمیم کنه توی مدت کوتاه اینو نمیدونم چیکار کنم؟

۲۴هستم میخوام برم سراغ رشته ایی ک تهش شاغل بشم و زود برم باهاش سرکار واسه همین به پرستاریی فکر میکنم ...

۲۴ سن خیلی مناسبی هست و اصلاً دیر نیست

پرستاری هم رشته خیلی خوبیه از نظرم اگر آزاد هم آوردی برو

من ارشد سازه دارم ؛ مدرس دانشگاهم و در زمینه عمران کار می‌کنم

الان یکی از پیراپزشکیا شاغلم. میخوام حداقل فیزیو یا بینایی سنجی بیارم اگه اون سه تا رشته نشد. درگیری ...

خواستگارتم ک میخوای جواب مثبت بهش بدیی یادت باشه بهش بگی میخوا درس بخونم فردا نگه نه🤭

۲۴ سن خیلی مناسبی هست و اصلاً دیر نیستپرستاری هم رشته خیلی خوبیه از نظرم اگر آزاد هم آوردی برومن ارش ...

اره ازاد هم بیارم صد در صد میرم شهریه اش ایشالله خدا کریمه😂

مرسی عزیزم از انگیزه دادنت شماعم موفق باشی ❤️

ایشاللهنگران این مصوبه های عجیب غریب جدیدم کی دو پایه رو ترمیم کنه توی مدت کوتاه اینو نمیدونم چیکار ...

از الان شروع کن بخون . من عمومیا از شهریور میخوام‌ شروع کنم. نذار شب امتحان. تو طول سال بخون 

از الان شروع کن بخون . من عمومیا از شهریور میخوام‌ شروع کنم. نذار شب امتحان. تو طول سال بخون

اره شروع میکنم ایشالله از امروز 

هیچیو نمیذارم شب امتحان

من درگیریم با دانشگاهه دولتی هستش دانشجوی رشته ی علوم ازمایشگاهی دام هستم 🤦‍♀️🤦‍♀️😂

نمیدونم ترم بعدو مرخصی بگیرم یا نیاز نمیشه میترسم تداخل با امتحانا دانشگاه کنه ولی خب شرایط اینکه به خانواده بگم دارم کنکور میخونمم ندارم موافق نیستن پس نمیتونم برم خونه