2777
2789
عنوان

همه کاره ی خونه خودمم هم زنم هم مرد شوهرم هیچی بلد نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 35 پست
قیافه ش چطوره زنونه هست؟راضی هستی ازش تو مسائل احساسی و زناشویی؟

نه بابا زنونه چیه 😂

بد نیست

ریشاشم من میزنم حتی هر مدل که بخوام 😖😂

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

قیافه ش چطوره زنونه هست؟راضی هستی ازش تو مسائل احساسی و زناشویی؟

احساسی که گفتم که مث بچه هست ولی خب زناشویی آره راضیم هر وقت بگم نه نمیاره شده هرروز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احساسی که گفتم که مث بچه هست ولی خب زناشویی آره راضیم هر وقت بگم نه نمیاره شده هرروز

ببین پس خوبه بهش مسئولیت بده بهش اعتماد به نفس بده 

زیاد سخت نگیر مثلا برا کارای دخترت الکی جلو شوهرت بگو باید از بابایی اجازه بگیری یه چیزایی را بپرس ازش 

حیف زندگیته بخدا

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔
ببین پس خوبه بهش مسئولیت بده بهش اعتماد به نفس بده زیاد سخت نگیر مثلا برا کارای دخترت الکی جلو شوهرت ...

چندین بار گفتم از بابات اجازه بگیر شوهرم برگشته میگه از مامان اجازه بگیر 😐

یکی نیست بگه بابا یکم تظاهر به بزرگ بودن کن مرد

دیگه دخترمم یاد گرفته از من حساب ببره نه اون

چندین بار گفتم از بابات اجازه بگیر شوهرم برگشته میگه از مامان اجازه بگیر 😐یکی نیست بگه بابا یکم تظا ...

خب تو زیادی خوبی و کاملی که شوهرت بهت اعتماد داره و همه چیزو سپرده دستت

سخت نگیر   

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

یه جاهای خودت مقصری  میگی ابگرمکن نتونست روشن کنه بهش توضیبح میدادی یالامپ بهش بگو  یالقمه میگیری میرشونه میکنی والله الان برامنم اینکارارویکنفرانجام بده هیچکارنمیکنم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖