2777
2789

همه کاره خودمم یعنی همه کاره ها ☹️

خدا شاهده شوهرم هیچی بلد نیست چند روز پیش بهش گفتم برو آبگرمکن روشن کن بعد از یه ربع رفتم دیدم همون‌جوری داره آبگرمکن رو نگاه میکنه و سرشو میخارونه 😐 بهش بگو بیا این لامپو ببند بلد نیست 😐

ماشینشو خودم میشورم دستمال میکشم

انگار دوتا بچه دارم ☹️😖 تو کوچیکترین مسائل با من مشورت میکنه بخدا انگار مادرشم ، صبح ها صبحونشو میدم لقمه میگیرم براش موهاشو شونه میکنم میفرستمش سرکار

چند روزه بینیمو عمل کردم جدا میخوابم تا تو خواب نخوره بهم بدبخت بشم ، دیشب دیدم نمیتونم تکون بخورم پاشدم دیدم اومده سرشو گذاشته رو سینم خوابیده 😐☹️

حقوق که میگیره یه پول تو جیبی میدم بهش به عنوان پول بنزین و اینا بقیشو برمیدارم تا سرماه برنامه ریزی میکنم کم نیارم ، مواد غذایی و اینا خودم میخرم ، خیلی دوس داشتم یه شوهری داشته باشم با ابهت باشه همه ازش حساب ببرن کله گنده باشه ولی با یه بچه ازدواج کردم هیییی ☹️

بخدا حتی اگه لخت برم بیرون یه کلمه نمیگه چرا تیپت اینجوریه چرا اینو پوشیدی 🙁

۳۷ سالشه ده سال از خودم بزرگتر

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالبه با این همه وابستگی به مادرش وابسته نیس ؟؟؟

نه بابا آخرین باری که رفته خونه مادرش عید دیدنی بود با این که دوتا کوچه اونورتر هستن

مسئولیت ب گردنش بنداز راه میفته 

امروز بهش بگو برو خرید خونه 

خب از بس خودتون انجام دادید خیالش راحته ک یکی هست

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

همسرت در نوع خودش جالبه ها.. قدرشو بدون

نه بابا چه جالبی خدایی اصلأ حس نمیکنم شوهرمه اصلأ ابهت نداره

خودم تکیه گاه خودمم انگار

نه بابا آخرین باری که رفته خونه مادرش عید دیدنی بود با این که دوتا کوچه اونورتر هستن

ااااا 

باباش هم  اینجوریه؟

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

هر نوعش یه ایرادایی داره یه خوبیایی

من به شخصه شوهر مثل شما رو میپسندم وقتی همه چیز رو خودت با میل خودت تهیه کنی جای گله و شکایت نمیمونه

مردی که مستقله و ابهت داره بعضی وقتا زور میگه و حق نداری رو حرفشم حرف بزنی اینارو هم ببین

مرد با ابهت یه معذرت خواهی ازت نمیکنه و بیشتر وقتا تو رو مقصر مشکلاتش میدونه اینا خیلی بدتر از شرایط شماست

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس