aliiiiiiiiiiiiiiiiii مدیر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 317 عنوان ریدم🙂 | مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 52 پست دوستان ریدم کنکور روترازم ۷۶۰۰ و خوردهنخونده بودم ولی خوب به هرحال ریدم جز ایران که جان من است، هیچم تعلق دگر نباشد. (حساب متعلق به یک دختر خانم استتت) 1403/05/16 | 11:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aliiiiiiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 317 آزاد یا تعهدی نمیتونی؟یه کانال نوشته بود چون سقف تراز اومده پایین ، امسال احتمالاااا با تراز بالا ۸۸ ... وای خدا من اصلا این چیزا رو نمیدونم جز ایران که جان من است، هیچم تعلق دگر نباشد. (حساب متعلق به یک دختر خانم استتت)
yasaman_h عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 576 پارسال ۱۸/۵ تراز ۸۶۰۰ میداد. امسال نمیدونم بیشتر میشه یا نه اکثرا میگن بیشتر میشهامیدمون به خداست
yasaman_h عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 576 الان یه پرستاری ۱۳ میگیره.. نه بابا یکی از اقواممون دکتر عمومی هست ماهی بنظرم ۲۵ بهش بدن.. دارو اگه ... پرستاری ارهکلا مشهوره به اینکه زحمتشون زیاده ولی حقوق متاسفانه کم
aliiiiiiiiiiiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1399/12/08 تعداد پست: 317 من اصلا پزشکی نمیخوامشهر خودمم نمیخوام باشه جز ایران که جان من است، هیچم تعلق دگر نباشد. (حساب متعلق به یک دختر خانم استتت)
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18814 منی که خوندم و ترازم از دفعه اول کمتر شد اومدم اینجا یکی مثل خودمو پیدا کنم واقعا نمیدونم چه اتفاقی ... منم اومدم یکی مثل خودمو پیدا کنم..ولی همه انگار خوب دادن دوست دارم فقط گریه کنم چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18814 پیرا آزاد نمیاری؟ فکر نمیکنم💔😭درخواست دادم قبول کن بهت میگم چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
پیچیده_فعال عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 18 منم اومدم یکی مثل خودمو پیدا کنم..ولی همه انگار خوب دادن دوست دارم فقط گریه کنم دقیقا.. خانواده ام ازم نامید شدن خودمم دیگه امیدی ندارم انگاری همه آرزوهام خاک شدن نمیدونم چیکار کنم به همان اندازه که میرنجانی، خواهی رنجید(شک نکن)
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18814 دقیقا.. خانواده ام ازم نامید شدن خودمم دیگه امیدی ندارم انگاری همه آرزوهام خاک شدن نمیدونم چیکار کن ... من از دیشب تو شوکم💔 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره