2777
2789

نماز خواندن با ناخن کاشته، اشکال ندارد؛ ولی وضو که مقدمه نماز است و نمی شود بدون وضو نماز خواند، باید صحیح باشد. بنابراین، کسی که ناخن کاشته، یعنی ناخن چسبانده، وضویش صحیح نیست. در نتیجه، اگر با وضوی باطل نماز بخواند، نمازش صحیح نیست. حال اگر خانمی ناخن کاشت و در موقع نماز می خواهد نماز بخواند، باید برای وضو ناخن‌ها را بردارد و وضو بگیرد. اگر به طوری چسبیده که قابل برداشتن نیست یا با مشکلاتی همراه است، باید وضوی جبیره نیت کند و با وضوی جبیره نمازش را بخواند. در این صورت، نمازش صحیح خواهد بود. 

ببین مرجع تقلیدت در این زمینه چی میگه .اینم توی ی سایتی خوندم 

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی؟
کاش می شد بعضی احکام تغییر میکرد،مثلا یکی ناخنش زشته برا حفظ زندگی زناشویی مجبوره بکاره.

کااااااش...

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم به قواعد پایبندم،اما بعضی احکام،لازم دارن حکم ثانویه دربارشون صادر شه.

من یبار کاشت انجام دادم خیلی خوب بود واقعا دست زیبا میشه و سوهرم خیلی دوست داشت..اما آخرش دلم راضی نشد و درآوردم

فروش صندلی ماشین ببه کانفورت کاملا نوhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2385516/فروش-صندلی-ماشین-کاملا-نو?postId=78770562
من یبار کاشت انجام دادم خیلی خوب بود واقعا دست زیبا میشه و سوهرم خیلی دوست داشت..اما آخرش دلم راضی ن ...

منم ناخنام زشته،اگه اجازه داشتم حتما کاشت میکردم....

رخت عزا را از تن به در نکنید.....اینجا ایران است.....
کاش می شد بعضی احکام تغییر میکرد،مثلا یکی ناخنش زشته برا حفظ زندگی زناشویی مجبوره بکاره.

اووووه.زندگی زناشویی ک ناخون بخواد حفظ کنه فردا با یه ترک ناخن از هم میپاشه

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
من همیشه با لاک میخونم

خانمی شما ک این همه زحمتو میکشی خب لاکم پاک کن ک لاقل نمازتون صحیح باشه.البته جسارته ها.اخه خیلی حیفم میاد

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚
دیگه زیبایی مهمه.جهاد زن هم شوهرداری.

درسته ولی خب انقدر آدم میتونه روی چیزای دیگه مانور بده که این توش گم میشه.مثلا لباس تمیز و مرتب.ارایش مناسب و بدن خوشبو. تازه آقایون اکثرا خیلی کم متوجه تغییرات ناخن میشن.بعدشم نمازم مهمه دیگه واسه کسی که اعتقاد داره در کنار شوهر داری که حهاده. و در اخر جهاد بر زنان واحب نیست😂😂😂

والا منم واسه دل خودم خیلی دوست دارم ناخن بکارم ولی نماز و غسل و وضو رو چه کنم

👈زمان زیادی گذشت که... فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه... دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...! هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست... هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست... و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!