2777
2789
وای وای مال تو بدتر از برا منه کهچرا جدا نمیشی؟

متاسفانه هیچ منبع مالی ندارم یک عمردرس خوندم بجایی برسج خریت کردم دوتابچه هم بدبخت شدندبامن

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا طلاق نمیگیر چرا رهاش نمیکنی خودت ی کاری جورکن برا خودت . چندسالته

خیلی توفکرشم ازفرداهاخیلی  میترسم متاسفانه درآمدی ندارم

دخترم امسال میره اول نگران اونم که تواولین سال تحصیلیش ضربه ی بدی بخوره یک کوچولوی دیگه هم دارم جایی نیست بزارمش.

۳۵سالمه.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

امضات چرا پس چیزای دیگه میگه ؟؟دوستش داری بااینهمه رنجایی که کشیدی😢

مال پارسال الان دیگه فقط منتظرم خبرش به من برسونن

بچه نداشتی؟اخه بابچه خیلی سخته مخصوصا بچه مشکل دار

بچه داشتم الان هفت ساله بچمو ندیدم دادم به مادرشوهرم از جای بچه ام خییییلی خیالم راحته ولی خب زندگی بشدت سخت وافتضاحی داشتم واااااقعا دیگه نمیتونستم تحمل کنم

خیلی توفکرشم ازفرداهاخیلی میترسم متاسفانه درآمدی ندارمدخترم امسال میره اول نگران اونم که تواولین سا ...

عزیزم میبینی صندوقچه دل هرکسی رو که باز کنی پراز درد و زجره

چرا مگه میشه یه مادر دلش برا بچش تنگ نشه عزیزم چه شبایی که بیداری کشیدم وفقط یه عکس از بچم داشتم نگاه میکردم وگریه میکردم تا از شدت گریه چشام باز نمیشد خوابم میبرد.چندباری بعد طلاقم دیدم بچمو ولی سری آخر که مامانم میره دخترمو بیاره

2790
2778
2791
2779
2792