2777
2789
بلهه حتما یا پسره یا دوقلو به این زودی انقدر پررنگ مبارک باشه

چ ربطی داره برا منم سریع مثبت شد نه دوقلوهه و نه پسر😂

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله یدونه پسر دارم دوست دارم طعم دختردار شدن هم بچشم🩷🩷🩷سه ماهی میشد که اقدام بودم

اخ الهیی منم خیلییی دختر دوسدارم البته کلن ۱۸ سالمه😂

ولی ایشالا دختر بشه واست دعا میکنممم بنظرم از الان رژیم دختر دار شدنو اینارو بگیر ک شانست بره بالتر بنظر من خیلییی عالیه اگه دخترت یه داداش بزگتر و یه تکیه گاه دیگ تو زنوگیش داشته باشه . اخلاقیات پسرت چطوره یکم میگی ازش 

میتونه برادر خوبی بشه واسش؟

من که خودم عاشق دخترم فرشته🥺

اخ الهیی منم خیلییی دختر دوسدارم البته کلن ۱۸ سالمه😂ولی ایشالا دختر بشه واست دعا میکنممم بنظرم از ا ...

پسرم کلا بچه دوست داره😅😍 ایشالا که داداش خوبی میشه براش🙏

اخییییی کوچولووووو امسال کنکوری بودی پس

پسرم کلا بچه دوست داره😅😍 ایشالا که داداش خوبی میشه براش🙏اخییییی کوچولووووو امسال کنکوری بودی پس

اره عزیزم امسال کنکور دادم بد نبود ولی ولی واقعا به اندازه تلاشام  نتجیش نشد ولی دیگ بازم راضیم به رضای خدا 

الان اتفاقا همزمان با تاپیک تو داشتم تاپیک پر بازید میخوندم ک دختره ۳ هزا  و خورد های شده کلی خوشحاله و خداروشکر میکنه و هیچی نمدونه از کنکور و هر چیم بقیه میکن خودشو میزنه به اون راه 

واقعا خندم گرفت😂

الهیییخب عزیزم عالیه پرت بچه دوس باشه مخصوصا اگه خواهر دار بشه خیلی عالی میشه چون هر پسری تو زندگیش به یه خواهر نیاز داره ک حتی ب عکسش و روانشناسا هم طبق تحقییقاتشون گفتن ک اونایی ک تو خانواده هر دو جنس دختر و پسر باهم هستن و بزرگ میشن روابط اجتماعی و درک عاطفی و بلوغ اجتماعی قوی تری دارن 

حتما بنظرم فرشته جون این مدت خیلی رو پسرن هم کار کن و از برداری کردن واسه بچت بگو و اینکه چیکار کنه ک داداش خوبی باشه و اینکه کمکت کنه تو بارداری تا خواهرش ایشالا بیاد و کلن از الان یادش بده ک با بچه جدید ک میاد وقت بذاره واسش و احساساتش رو از الان پر رنگ تر کن