2777
2789
چون فکرم درگیره ایندمه نمیدونم به اونی که دوسش دارم میرسم یا نه ازاون ورم خوانوادش همش اسم دخترا دیگ ...

وایی عزیزم اگر قسمت هم بودین انشالله بهم برسین و خوشبخت شین

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

رشته ام تجربیه ولی خوب به دارو نمیخوره🙂😅

افرین رشته ات خیلی خوبه اوه خودتون رشته ی دارو خیلی دوست دارین  خب دیکه چه میشه کرذ انشالله سال بد بهترین نتیجه رو ببینید 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پسرم ۳روز پیش لوزه شو عمل کرده،باید دو هفته غذای آبکی و میکس شده سرد بخوره و متاسفانه اصلا سوپ و فرن ...

ای وای من چه مشکلی داشتن عمل کردن؟

انشالله بهتر بشن 

من خودم شبا رو بیدار میمونم ارامش شبو دوس دارم حتی اگه دورم شلوغ پلوغ باشه یا جنگ اعصاب😂 تا سپیده ص ...

اوههه ولی من نه اینطوری نیستم

ای وای من چه مشکلی داشتن عمل کردن؟انشالله بهتر بشن

ممنون عزیزدلم،۶سالشه یکساله متوجه شدیم لوزه سوم داره طفلی بچم همش گلو و گوشاش عفونت میکرد اذیت میشد ولی خداروشکر دیگه از شرش راحت شد

سرما خورده،بینیش گرفته .بمیرم مظلومه پسرم فقط ناله میکنه منو میخواد.همسرمم هنوز نیومده دلم تنگشه😬🥲

ای وای من انشالله بهتر بسه

افرین پس حسابی خسته شدین

اره خیلی الانم از خستگی خوابم نمیبرهههه

از هیتلر پرسیدند، پست ترین انسانها کیستند؟گفت: "کسانی هستند که در تصرف کشور هایشان با من که بیگانه بودم همکاری کردند، چون وطن مادر است و آنها زمینه سازی کردند تا من حتی برمادرشان مسلط شوم!!"کاربری دست سه تا دوسته👀💕

برای چی استرس دارید ؟

چون ی حماقت بزرگی کردم که خدارو شکر فکر نکنم مشکلی پیش بیاد ولی همه‌ش می‌ترسم اتفاقی بیوفته

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7