2777
2789
به خاطر کنکور بی خواب شدم

ای وای عزیزم مگه ترازتون چند شده 

ایشالله سال بد جبران میکنید و بهترین نتیجه رو ببنید 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم غصه نخور اگر ترازت بد شده ایشالله سال بد ایشاللع بهترین نتیجه رو بینی 🥰🥰❤️❤️

اشتباه متوجه شدی.

منظورم اون تاپیک توی پربازدید ها بود و دارم از خریت استارترس حرص میخورم نه بخاطر خودم.

که من غم دارم اندازه زیبایی تو.

به آینده فکر می کنم به اینکه چیکار کنم بعدا با دختر همسایه ازدواج کنم)الان ۱۶ سالمه! دوست دارم بیشتر ...

خیلی خوبه انشالله به همه ارزوهاتون برسین و خوشبت باشین

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

ای وای عزیزم مگه ترازتون چند شده ایشالله سال بد جبران میکنید و بهترین نتیجه رو ببنید

۷۷۰۰ شدم ، پشت کنکور بودم دیگه نمیکشم سال بعد بمونم🙂

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             

سرم درده

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 الهی شکر 🤍. بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست