2789
پس معلومه طلاق میخاد

اره طلاقم میخاد مهریه هم میخاد قاضی بهش گفته زندگی شما مشکلی نداره برگرد میدونی وقتی مردمشکل نداشته باشه راحت طلاق نمیدن داداشم میگه تکلیف روشن کن میگه ی میلیارد بده طلاق بگیریم داداشم بهش گفته خب من ی میلیارد از کجا بیارم

شش ساله ازدواج کردن حل شدنی نیس چون این خانم خیلی لجباز و دنبال پول هستش به داداشم گفته ک میرم مهریه ...

الان آیا غصه خوردن شما مسئله ای رو حل میکنه؟

من درک میکنم، شما خواهرید و مهربونید و حق دارین ناراحت و دلسوز ایشون باشید اما شک نکنید این دوره تموم میشه، 

من بشخصه دورانای بشدت سختی رو تو زندگیم داشتم اولاش با خودم با خدا با همه جنگیدم، اما الان هر مشکلی پیش میاد میگم میدونم میگذزه و نباید رنج رو با خودم حمل کنم، بنظرم اون خدایی که ما ها رو خلق کرده  هیچ رنجی رو نمیده مگر اینکه قدرت صبر و تحملشم بهمون داده باشه، صبر کنید به معجزه خدا ایمان داشته باشید و به خدای بزرگ برادر نازنینتون

من برای ایشون و شما دعای خیر میکنم، الهی که خدا مشکلشون رو به شکل معجزه واری حل کنه و خوشبخت بشن برای تمام عمر

به درخواست خودم از نی نی یار، تعلیق حساب کاربری کردم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الان آیا غصه خوردن شما مسئله ای رو حل میکنه؟من درک میکنم، شما خواهرید و مهربونید و حق دارین ناراحت و ...

خیلی ممنونم گاهی باخودم میگم نکنه اشتباه کردیم ماشین رو بنام زدیم درصورتیکه داداشم میگه اگه اینکارم نمیکردیم الان توقیفش کرده بود از طرف دیگه ای هم این خانم با اینکه کار میکرد برای خونه و ماشین کمک داداشم نکرد برای همین داداشم میگه من ک  مشکلی ندارم باهاش زندگی میکنم اون نمیاد الانم من هیچی ندارم ک بهش بدم. منم دلم میخاد زودتر یا زندگی کنن یا طلاق بگیرن ک این ادامه پیدا نکنه

خیلی ممنونم گاهی باخودم میگم نکنه اشتباه کردیم ماشین رو بنام زدیم درصورتیکه داداشم میگه اگه اینکارم ...

اول که کار خوبی کردن اینکارو کردن، 

ته تهش میخواد چی بشه مگه؟؟ نگران چی هستین؟

خدایی نکرده قرار بر عدم سازشم باشه اولا اقساط میشه مثلا سالی یه دونه و ایشونم صبر نمیکنه که چند سال مجبور میشه سازش کنه، 

به هر حال من اینو میگم، تموم میشه ولی کاری نکنید اثرات این اتفاق بمونه مثلا خدایی نکرده افسرده شدن، عصبی شدن، شکستن حرمت ها و... 

من همین امشب بهتون قول میدم بخدا حل میشه میفهمم خیلی کلافه کننده اس این چیزا ولی بخدا خل میشه زیاد بوده و حل شده، غصه نخورید 

اول که کار خوبی کردن اینکارو کردن، ته تهش میخواد چی بشه مگه؟؟ نگران چی هستین؟خدایی نکرده قرار بر عدم ...

اره منم میگم زودتر تکلیفش مشخص شه چون داداشم داغون شده نزدیک پنجاه میلیون پول وکیل داده کنار همه اینا کلی داره اذیت میشه

اول که کار خوبی کردن اینکارو کردن، ته تهش میخواد چی بشه مگه؟؟ نگران چی هستین؟خدایی نکرده قرار بر عدم ...

از طرفی ام بعضیا میگن شاید بتونه ماشین رو بگیره بگه معامله صوری بوده منم میترسم میگم اینکه زنشو از دست داد اگر ماشینشم از دست بده دق میکنه

از طرفی ام بعضیا میگن شاید بتونه ماشین رو بگیره بگه معامله صوری بوده منم میترسم میگم اینکه زنشو از د ...

نگران نباشید، توکلشون بخدا 

انشالا اینطور نمیشه

اره منم میگم زودتر تکلیفش مشخص شه چون داداشم داغون شده نزدیک پنجاه میلیون پول وکیل داده کنار همه این ...

حتما با وکیل صحبت کردن و هماهنگن کارشون درست میشه، این اعصاب خوردیا رو داره، من خودم آقا هستم ایشون خودشون قطعا توانایی و مقاومت لازم رو دارن، انشالا اوکی میشه همه چی بزودی