2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای خودم که تو نامزدی و عقد بود چون همه تو کوچیکترین کارامون و رفت و امدامون دخالت میکردن باعث جنگ جهانی بین منو شوهرم میشد

اما وقتی عروسی کردیم به چنان آرامش وصف ناشدنی رسیدیم که همش به شوهرم میگم کاش هیچوقت عقد و نامزد نمیموندیم

همه میگن دوسال اول زندگی مشترک پر از دعوا و تنشه ولی مال ما پر از آرامش و صلح و صفا و دوستی بود

برای خودم که تو نامزدی و عقد بود چون همه تو کوچیکترین کارامون و رفت و امدامون دخالت میکردن اما وقتی ...

انشالله تا اخرش همین صفا صمیمیت بینتون باشه

معلم سال ۱۴۰۵برام دعا کنید ممنونم 

بنظرم تا یکسال بعد ازدواج همش اعصاب خوردیه،بعدش کم کم همه چیز اوکی میشه ما دوران نامزدی عروسی و عقدمون اصلا آرامش نداشتیم

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

تو دوران عقد بیستر دعوا ها با خانواده ها هس چون هنوز مستقل زندگی نمیکنن و باید تا حدودی تابع قانون خونه پدری باشن 

اما ماه های اول بعد از ازدواج بیشتر دعوا بین زن و شوهر خودشون هست 

که اگه اخلاق هم دستشون بیاد اوکی میشه زود

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

تو دوران عقد خیلی دعوا میشه.منکه اصلا آرامش نداشتم. یا باخودش قهرودعوا داشتم یا با خانواده گوربه گور شدش. اینم بگم ۱۶ سالم بود اون موقع. از دیوار صدا درمیومداز من نه. اینو گفتم بدونین اونا خ اذیت میکردن

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه