2789
شیطون هستاما خیلی بی خواب بود.

وا یعنی هر بچه شیطون و بیخواب رو بیش فعال تشخیص میدن کلی آزمایش تست هوش هست ک باید از بچه بگیرن ،تمرکز حواس میگیرن بعد تشخیص بیش فعالی میدن .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرت چکار کنیم؟ 🥺اعصاب برام نمونده عمیقا نگرانم. نگران مدرسه و اینده اش هستم

منم خیلیییی نگرانم چون پسرم به شدت پرخاشگر و عصبیه 😭

داروش هم نمیتونم خودسرانه قطع کنم میترسم 

دکترش به من اطمینان داد که رسپریدون وابستگی نداره و گفت ۲ ،۳ ماه دیگه کامل قطع میکنم 

الان شبی نصف قرص میخوره 

بچه شما چقدر تجویر شده براش؟

وا یعنی هر بچه شیطون و بیخواب رو بیش فعال تشخیص میدن کلی آزمایش تست هوش هست ک باید از بچه بگیرن ،تمر ...

والا خودمم تو همین فکرم. 

اونروز ک رفتیم پسرم ظهر نخوابیده بود خیلی خسته بود و چون خسته بود یه لحظه هم ننشست رو صندلی و به باباش میکفت بریم... 

دکتر ک گفت بیش فعاله گفتم مطمئنید؟ گفت اره یه لحظه هم ننشسته... 🥴 و ما چون از بی خوابی و گریه اش تو شبا داغون بودیم قبول کردیم... 

شب نخوابیاش روانیمون کرده بود. 

با یه ویزیت روانپزشک بهش تشخیص adhdداد اما اونروز پسرم نخوابیده بود بنظظرم بیشتر از روزای عادی شیطون ...

خاهره منم بچش خابش بد بود

چون اپارتمان زندگی میکردنو اهل پارک بردن بچه نبود بچه فقط تو خونه میدویید و ما بی اعصاب بودیم میگقتن بچه شیطونه

برد دکتر گفتن بیش فعاله دارو دادن خابش تنطیم شد و اروم شد

مدت کوتاهی دارو خورد فقط چندماه

خیلی اروم شد و خوب میخابید و...

خاهرم دیگه دارو نداد

هیچ اثر بدی هم نداشت قرصش

خیلیم خوب بود

نگران نباش

والا خودمم تو همین فکرم. اونروز ک رفتیم پسرم ظهر نخوابیده بود خیلی خسته بود و چون خسته بود یه لحظه ه ...

دو یه ماه بزار قرص بخوره

خابش تنظیم میشه

مثه دوران مدرسه رفتن خودمدن ک سرشب میخابیدیم روزم غر نمیزدیم و سرخوش بودیم چون خوب خابیده بودیم

بزار خابش تنظیم بشه

هم خودت راحت میشی هم بچه

نگران نباش اصلن

والا خودمم تو همین فکرم. اونروز ک رفتیم پسرم ظهر نخوابیده بود خیلی خسته بود و چون خسته بود یه لحظه ه ...

ببین دختر من تا چهار سالگی شبا نمیخوابید یا باید میبردیم تو ماشین خواب میرفت یا کلرشب رو پاهام بود ،اصلا گهواره و تاب وانمیستاد ،خیلی شبا بهش دیفن میدادم تا بخوابه منم یه چرتی بزنم 

صدبار بردمش دکتر گفتم بچم شبا نمیخوابه ،روزام شلوغ میکنه خیلی از دسته مبل بالا میره کلی کارای جنب و جوش دار هر بار دگترش دعوام میکرد میگفت دخترم تو غیر عادی وگرنه بچه ات سالم سالمع بر دار ببر ب دارو نبند بچه رو ...گفت بچه ای ک بیش فعاله از لحاظ مغزی مشکل داره و تعادل و تمرکز نداره ،قدرت یادگیری نداره یا خیلی ضعیفه درصورتی ک دختر من شعر و سوره بلد بود 

الانم ماشاالله کلاس سوم ابتدایی جزو شاگردای ممتاز و البته ک ساکت و خجالتی کلاسشونه

این طور نیست طبق آپ تو دیت هنوزم خط اوله من خودم می‌نویسم اگه ارجاع ندم به متخصص

یکی ازفامیلامونم دکترش همینونوشته واسش بچش آدموروانی میکنه مامان باباش ازبس صبرشون زیاده تحملش میکنن ورگنه هرکسه دیگه ای بوداین بچروحسابی کتک میزدبچش مغزآدمومیترکونه

یکی ازفامیلامونم دکترش همینونوشته واسش بچش آدموروانی میکنه مامان باباش ازبس صبرشون زیاده تحملش میکنن ...

ببین بدون شک روانپزشکه چیزایی رو بررسی کرده که ما ازین بچه نمی‌دونیم برای همین من بهش گفتم بپرسین چرا این درمان رو شروع کرده 

این ها درمان درست بگیرن با بزرگ شدن خوب میشن 

بعضیا دلشون میسوزه میگن بچه می‌خوابه  

دو یه ماه بزار قرص بخورهخابش تنظیم میشهمثه دوران مدرسه رفتن خودمدن ک سرشب میخابیدیم روزم غر نمیزدیم ...

ممنون اره 

الانم باشوهرم حرف زدم میگه زیادی داری حساسیت نشون میدی میگه بزار الان که بچه کوچیکه و بلد نیست خودشو کنترل کنه برا خودش پلن داشته باشه استفاده کنه... 

میگه خیلی کوچیکه معلومه بیدار بشه گریه میکنه بدتر خوتبش میپره... 

ببین بدون شک روانپزشکه چیزایی رو بررسی کرده که ما ازین بچه نمی‌دونیم برای همین من بهش گفتم بپرسین چر ...

اره شوهرمم میگه دکتر درست بررسی کرد نگفت بیش فعاله شدیدی هست اما الان انرژیش اونقدر بالاست که بلد نیست کنترلش کنه همین باعث اظطرابش شده بنابراین کمکش کنید. 

دکتر گفت بچه خودشم از این حجم فعالیت در عذابه... 

سلام عزیزم... میشه بگی الان بچه شما چطوره؟ دارو رو میخوره یا نه؟ ایشاله که باشی و جوابمو بدی😔

سلام گلم 

عالیه خداروشکر 

اره میخوره شبی نصفی راحت میخوابه 

نگران چی هستی گلم؟