2777
2789
دیگه چ علایمی داشتی

کاملا علائم پریود بود .....جالب اینجاست من حالت تهوع شدیدم گرفته بودم....ولی همش فک میکردم توهم حاملگی دارم و باردار نیستم.....ولی بی بی انداختم مثبت بود😀

دخترم گنج منه حاصل رنج منه
اوووم قبلی 6 ام شدم قبلشم 8 ام ک ی هفته عقب افتاد

همينو به فال نيك بگير اين ماهم نشد همونطور كه گفتم به اميد خدا طبق تجربه اى كه دارم شما تا دوماه اينده باردار ميشى 😍😍

فقط استرس برات سمه راحت بزار خودت رو فكر نكن بهش بزار نى نى خودش سورپرايزت كنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا علائم پریود بود .....جالب اینجاست من حالت تهوع شدیدم گرفته بودم....ولی همش فک میکردم توهم حامل ...

ن من فعلا ن حالت تهوع دارم و ن سینه هام درد میکنه ولی تعجبم ازینجاس ک هیچوقت علایم پریودیم اینطور نبوده ک الان پهلوم و زیر دلم درد میکنه

همينو به فال نيك بگير اين ماهم نشد همونطور كه گفتم به اميد خدا طبق تجربه اى كه دارم شما تا دوماه اين ...

من الان دوماه که استرسم خیلی کم شده سپردم دست خدا ولی ته دلم گاهی وقتا بهش فک میکنم .همش با خودم میگم این روزای من لابد همون روزاییه که خیلیا میگن بیخیال شدن و باردار شدن.دعا کنین برای منم عزیزان

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
من الان دوماه که استرسم خیلی کم شده سپردم دست خدا ولی ته دلم گاهی وقتا بهش فک میکنم .همش با خودم میگ ...

انشالا به اميد خدا بزودى تيكر بارداريت رو ميزنى 

برات صلوات ميفرستم 

الهم صلى على محمد و ال محمد

ن من فعلا ن حالت تهوع دارم و ن سینه هام درد میکنه ولی تعجبم ازینجاس ک هیچوقت علایم پریودیم اینطور نب ...

خب اگ حالت پریودی داری ک مث قبلاتون نیس .....پس احتمال زیادی باردارین....منم هینطور بودم دردپریودی بود ولی فرق داشت با بقیه پریودیام...منم سینه درد کلاهم نداشتم

چند وقته عروسی کردی و چند ماهه اقدام کردی سوگند جان

سه ساله

یکسال و نیم اقدام

تنبلی تخمدان دارم ولی شدید نیست نیاز به ورزش و یکم لاغر شدن دارم که دارم سعیمو میکنم ببینیم خدا چی میخاد

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟
انشالا به اميد خدا بزودى تيكر بارداريت رو ميزنى  برات صلوات ميفرستم  الهم صلى على محمد و ...

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ان شالله خدا ب همه اونایی ک نی نی میخان ی نی نی سالم بده

من الان دوماه که استرسم خیلی کم شده سپردم دست خدا ولی ته دلم گاهی وقتا بهش فک میکنم .همش با خودم میگ ...

دقیقا همون ماه ک من بیخیال شدم و حالت تهوع داشتم شوهرم میگفت بارداری...میگفتم نه نیستم بی بی بندازم منفی میشه و میخوره تو ذوقم

سه ساله یکسال و نیم اقدام تنبلی تخمدان دارم ولی شدید نیست نیاز به ورزش و یکم لاغر شدن دارم که دارم ...

ان شالله موفق میشی عزیزم سعی کن ب چیزایی ک پزشک گفته عمل کنی توکلتم ب خدا خیلیا بیشتر از اقدام کردن و شدن تو ک زیاد نیس