2777
2789
ولی انگار بیشتر به کوتاه میزنه

منم عشقم ۱۹۰ من ۱۴۰🤣🫥فسقل بابا لنگ دراز🤣

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده شما بلند هستن میانگین قد مرد های ایرانی همینه

ن کلا خانواده ی من

اکثر مردای شهرم همینن

یک روز می آیی ک من دیگر دچارت نیستم........ازصبرویرانم ولی،چشم انتظارت نیستم.........یک روز می آیی ک من ن عقل دارم ن جنون..............ن شک ب چیزی ن یقین مست و خمارت نیستم.........شب زنده داری میکنی،تاصبح زاری میکنی........تو بی قراری میکنی،من بی قرارت نیستم......پاییز تو سرمیرسد قدری زمستانی و بعد.......گل می دهی،نو میشوی،من در بهارت نیستم.......🫵🫵🫵🫵

الان بهم میان اون دماوند تو تپه

چرا نیایم مگه قد مهمه؟؟؟؟

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
واییی😍قیافت چقد اشناس فک میکنم تو رو دیدم

بچه کجایی من بچه اهوازم  

نه جانم پس ندیدم من تبریزم شاید به یکی شباهت داری برا همین فک کردم دیدمت

قربونت برم فدا سرت اجی

نه مهم علاقه هست ولی اختلاف خیلیه😂

مگه مهم؟ واقعا نمیدونم چرا اینچیزا براشما مردم ایران مهم

[QUOTE=348628551]مگه مهم؟ واقعا نمیدونم چرا اینچیزا براشما مردم ایران مهم[/QUOTنه مهم نیست اگه همین دوست پسر شما 160 قد داشت بازم همین حرفو میزدی؟ اگه اره که پس آدم فهمیده ای هستی اگه نه که چرا اختلاف قدی زیاد برات مهم نیس