2777
2789
عنوان

همسر سابق فراموش میشه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 27 پست
آدما باهم فرق دارن ولی من تو ۱۶ سالگی طلاق گرفتم سرخورده ترین آدم دنیا بودم دائم کارم گریه بود بعدش ...

اوه ۱۶ سالگی اصلا زندگی نکرده ای که بخوای چیزی تجربه کنی

این حرف من مال کسیه که همه چی وتجربه کرده تو زندگی

الان چندسالته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه ۱۶ سالگی اصلا زندگی نکرده ای که بخوای چیزی تجربه کنیاین حرف من مال کسیه که همه چی وتجربه کرده تو ...

اون اولین عشقم بود فکر میکردم جونم به جونش بنده 

محبت نمیکرد بهم سگ بود ولی یکم دلش نسبت به من رحم میومد چشام قلبی میشد کلی ذوق میکردم 😍😍😍 براش غذا درست میکردم تو نامزدی قربون صدقش میرفتم سنگ صبورش میشدم 

وقتی رفت گفتم دیگه مرگم حتمیه ولی زااااارت 😂😂😂😂 

الان بدون یکی دیگه میمیرم 

۲۲ ۲۳ سالمه 

دلیلم دخالت بیش از حد خانوادش منحرف و هول بودنشاعتیاد و اینکه کلا باهم نمیساختیم

زینب جان تایپکت های قبلیت خوندم

بهتره احساساتی نشی و جدا بشی

راسی باکره هسی ؟ 

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

ممنون که وقت گذاشتی❤️نه باک.ره نیستم

خانوادتم میدونن؟ پس مهریه هم کامل بهت تعلق میگیره

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

بله در جریانن

دعوات نکردن ک چرا تو عقد اینکارو کردی

دلیلم دخالت بیش از حد خانوادش منحرف و هول بودنشاعتیاد و اینکه کلا باهم نمیساختیم

منم یکساله بخاطر اعتیادش جدا شدم ولی الان پررنگتر هستش تو زندگیمون چونکه بعدش ترک کرد و بچه هاشو رها نکرد میاد سر میزنه. شکر خدا راضی هستم اگر من همسرم از دست دادم اما بچه ها پدرشونو با قدرت بیشتری بدست آوردند.

نگران نباش کنار میای با سختی اما میشه

چرت ناراحت که شدنولی گفتن کاریه که شده بخاطر این مسئله پیش پا افتاده ارزش نداره آیندت خراب بشه

راس میگن. احساسی نشو.  بخدا بذار بالای ۲۰سال برسی چه موقعیت هایی گیرت میاد چقدر چشمت باز میشه برای انتخاب ادمای خوب و درست و حسابی.

مشکل بکارتت هم میتونی عمل کنی . کسی ک‌همرات نبوده بگو تو دوران عقد بودم و باکره هسم . راحت میتونی جمع و جورش کنی برای ازدواج مجدد

راس میگن. احساسی نشو. بخدا بذار بالای ۲۰سال برسی چه موقعیت هایی گیرت میاد چقدر چشمت باز میشه برای ا ...

بگم باکره هستم و شوهرم نقضشو بگه منو نمیفرستن پزشک قانونی؟

دخت شیرازی🥹💕