2777
2789
عنوان

یه دقه بیاین 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 57 پست

عزیزم میدونستی استرس خوب نیس بسپار بخدا با خدا حرف بزن اروم بشی ولی مثبت فکر کن نیتت و احساست باید یکی باشه بد به دلت راه نده ضمنا خدا عالم و داناس به همه چی پس همه ذهن و فکر و امور و زندگیتو به خودش بسپار هیچ وقتم نا امید نشو

برات دعا کردم از تهه دلم من م شش ساله منتظرم  منم ده روزه عقب انداختم اما دل جرات ازمایش ندارم

وای عزیزدلم انشاالله به حق علی اصغر که نی نی داری منم مثل شمام اصلا یک ماهم عقب بندازم جرات ازمایش ندارم 

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به چیز های خوب فکر کن ،تا خوب ترین ها واست پیش بیاد باید به قدرت خدا و امید به اون ایمان داشته باشی ...

اره واقعا همینطوره 

انشالله گلم.نمیتونی بری تحت پوشش بیمه های حمایت کننده.برای هزینه های درمان میگم مگه این دولت نگفت آ ...

نه من چندتا بیمارستان تهران که گفتن رایگان انجام میده  زنگ زدم گفتن همچین چیزی نیست ..ولی یه بیمارستان همدان زنگ زدم اونم میگه معلوم نیست یسال بعد دوسال بعد شاید نوبتت بشه چون خیلییی شلوغه گفت دوبار ای یو ای یبار ای وی اف 

نه من چندتا بیمارستان تهران که گفتن رایگان انجام میده  زنگ زدم گفتن همچین چیزی نیست ..ولی یه بی ...

امیدوارم که باردار باشی و شرایط برای کسایی که مشکل شمارو دارن هر چه زودتر مساعد بشه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
عزیزم میدونستی استرس خوب نیس بسپار بخدا با خدا حرف بزن اروم بشی ولی مثبت فکر کن نیتت و احساست باید ی ...

هرشب هروز با خدا حرف میزنم حرفامو براش مینویسم تا سبک شم اخه من اینماه خیلی امیدوار بودم گفتم مطمئنن خدا آخرین راه و برام نمیبنده ولی دیروز که لک دیدم خودش میدونه چجوری قلبم داشت میسوخت الان فقط امیدم به اینه که این لانه گزینی باشه

امیدوارم که باردار باشی و شرایط برای کسایی که مشکل شمارو دارن هر چه زودتر مساعد بشه

خیلی ممنون

هرشب هروز با خدا حرف میزنم حرفامو براش مینویسم تا سبک شم اخه من اینماه خیلی امیدوار بودم گفتم مطمئنن ...

به امیده خدا نگران نباش بسپار بخدا بهش فک نکن 

امروز منم واس بارداری رفته بودم دکتر یه لحظه گوشه ازمایشم یچی نوشته بود ک وقتی دیدم نزدیک بود اشکام بریزه ک گفتم خدایا امیدم و توکلم به توء اون چیزی که تو میخوای همون بشه تا اینکه رفتیم دکتر گفت اشتباه نوشتن ....

پس نا امید نشو شاید خدا میخاد صبرتو بسنجه

به امیده خدا نگران نباش بسپار بخدا بهش فک نکن  امروز منم واس بارداری رفته بودم دکتر یه لحظه گو ...

امیدوارم امتحانه ..حکمته .هر چی هست ..دیگه تموم شده باشه من واسه ماه محرم خیلی نذر کردم مگه میشه بازم دلم بشکنه ..ماه محرم پارسال یه چیزی پیش اومد که گفتم خدایا یکاری کن من ساله دیگه اینموقع باردار باشم تا فراموش کنم اینارو 

امیدوارم امتحانه ..حکمته .هر چی هست ..دیگه تموم شده باشه من واسه ماه محرم خیلی نذر کردم مگه میشه باز ...

ای جانم منم دعا کردم برات اگه خدا قابل بدونه انشالله هرچی صلاحته همون بشه

ای جانم منم دعا کردم برات اگه خدا قابل بدونه انشالله هرچی صلاحته همون بشه

قربونت برم ممنون

من اونقد بی بی منفی دیدم دیگه ناامیدم  میون رازو نیازات منم دعا کن خواهری

چشم عزیز دلم انشاالله که به زودی تموم میشه انتظارت